• Zaterdag 18 juni: seizoensafsluiting Omlandia (en doe mee aan de prijsvraag)

  24 mei 2022 Beheerder
 • Of je al plannen hebt voor zaterdag 18 juni of niet, omcirkel de datum sowieso in je agenda. Het is namelijk de dag waarop bij Omlandia het seizoen 2021-2022 feestelijk wordt afgesloten. Aan zo’n feestelijke afsluiting zijn we na twee coronajaren zonder seizoensafsluiting wel weer toe, alle reden dus om die dag langs te komen. Andere soorten van tijdverdrijf, zoals de heg bijknippen, naar Ballorig gaan met je kroost, koikarpers voederen of een middagje door IKEA struinen kunnen heus nog wel een weekje wachten.

  Wat je kunt verwachten? Allereerst rolt de bal deze middag natuurlijk als vanouds. Dat gebeurt tijdens een mixtoernooi dat om 14.30 uur begint. Hiervoor worden alle spelers van Omlandia 1, 2, 3, 4 en VR1 uitgenodigd. Ook sponsoren die een balletje willen trappen zijn van harte welkom. Spelers die het hele seizoen al op het hatelijke aantal van nul goals en assists staan, hebben dus eindelijk de kans om hun moment van glorie te pakken. Jezelf aanmelden kan via de teamleiders, die de aantallen doorgeven aan Simon Schuil. Die stelt vervolgens op de dag zelf de teams samen. Een waardige laatste klus voor de afzwaaiende hoofdtrainer van Omlandia.

  Is dat het dan? Nee. Want als er gevoetbald wordt, hoort er ook een derde helft bij. Hoe die het beste kan worden ingevuld, hoeven we bij Omlandia gelukkig allang niet meer uit te leggen. Sterker nog: als daarmee punten konden worden verdiend, kon er ieder weekend een kampioenschap worden gevierd. Wel leuk om mede te delen is dat zanger Koos Jansen een vrolijke draai aan deze derde helft geeft. Hij pakt de microfoon vanaf 18.00 uur vast, en dan is het meezingen geblazen. Sommige Omlandianen schijnen daar heel goed in te zijn.

  Prijsvraag
  Dat wij deze feestelijke seizoensafsluiting nu al communiceren is niet voor niets, want we hebben ook nog een prijsvraag waarvan we hopen dat er voor 18 juni veel op wordt gereageerd. Het bestuur vindt namelijk dat onze kantine een officiële naam hoort te krijgen en schrijft daarvoor een prijsvraag uit. Weet jij een leuke en vooral originele naam (dus kom niet aan met ‘kantine Omlandia’ of ‘Zeesluis IJmuiden’), stuur je suggestie dan per mail naar onze kantinebeheerder Trea via treaschuls@hotmail.com en wie weet wordt de door jou gekozen naam vereeuwigd. Voor de winnende inzending ligt er bovendien een trainingspak en shirt van Omlandia klaar als bedankje.


  Op 18 juni weten we meer, dus zorg dat je erbij bent!