Wedstrijdverslag JO11 van Leander

“De mooiste wedstrijd”

Wedstrijdverslag zaterdag 23 november DIO JO11-1G vs Omlandia JO11-1

We moesten uit tegen DIO JO11-1. De wedstrijd begon al vroeg dus we verzamelden om 7.45 op de parkeerplaats. Het was een te gekke wedstrijd met heel veel goals. Al na 3 minuten was het Xavi die het eerste doelpunt maakte. Binnen een minuut was het weer raak, Manuel scoorde de tweede voor Omlandia. Dit ging lekker. Ook de derde werd door Xavi makkelijk binnen geschoten. En nummer 4 kwam op naam van Manuel. De 5-0 was voor Mart, na een prima assist van Milan. Ook scoorde Milan de 6-0 in de 29e minuut! Met deze tussenstand gingen we ook de rust in ranja drinken.

Na rust was het Bas die de 7-0 scoorde. De 8-0 werd mooi ingetikt door Thieme, na een prima voorzet van Milan. Toen was het tijd voor een keeperswissel. Kai mocht op doel en ik mocht lekker nog even mee voetballen. Ik begon goed en scoorde gelijk de 9-0! Daarna Levi nog 2x de nummer 10 en 11. Manuel maakt de 12-0 en na alle prima voorzetten is het Milan die de 13-0 scoort. Daarna scoorde hij zelfs nog de 14-0. De wedstrijd werd afgefloten, want het was tijd. Het was een mooie wedstrijd en de eindstand werd 14-0 voor ons.