• De jeugd van Omlandia is dringend op zoek naar een wedstrijdsecretaris. Vind je het leuk om een belangrijke spil te zijn binnen onze club en ben je nauwkeurig en duidelijk in de communicatie en kun je goed organiseren? Kom dan onze club versterken. Voetbalaffiniteit is fijn, maar is niet per se noodzakelijk. Ook de taken samen met iemand delen behoort tot de mogelijkheden. De functie is geschikt als duobaan.

Wat zijn je taken?

• Beheer van Sportlink voor de algemene dagelijks gang van zaken waaronder het tijdig doorgeven van afgelastingen aan trainers, leiders, scheidsrechters en de tegenpartij in overleg en samenwerking met de consul.
    • Planning maken voor de wedstrijden op zaterdagen.
    • Eerste aanspreekpunt KNVB inzake jeugdwedstrijden.
    • Bijhouden van inhaalwedstrijden voor de jeugd.
    • Informatie over toernooi-verzoeken doorspelen naar de Jeugd Technische Commissie (JTC).

Scheidsrechters

De scheidsrechters voor jo13 t/m jo19 worden aangesteld door onze scheidsrechtercoördinator.

Hoeveel tijd kost het?

Tijdsinvestering: ca. 2 uur per week. De werkzaamheden zijn vooral digitaal en vanuit de eigen werkplek en veelal op eigen gekozen momenten uit te voeren. Je hoeft dus niet altijd op zaterdag op de club aanwezig te zijn. We zouden het leuk vinden als je ook lid bent van de jeugdcommissie.

Interesse? Of mocht je iemand weten voor deze functie, laat het ons dan weten via voetbalzaken@vvomlandia.nl of stuur een app naar 06-22567422.