• Voor het seizoen 2023-2024 is VV Omlandia op zoek naar een gedreven hoofdtrainer voor de 1e selectie. Momenteel speelt Omlandia 1 in de zaterdag 3e klasse. Het team bestaat uit een mix van routine en talentvolle jonge voetballers.

Jouw taken als trainer zijn:

• Het verzorgen van de trainingen op de dinsdag en donderdag;
    • Eindverantwoordelijke technische staf Selectie 1eelftal;
    • Tijdig samenstellen selectie voor wedstrijddag;
    • Het coachen en begeleiden van wedstrijden op de zaterdag;
    • Zorgen voor een goede band en positieve communicatie met spelers, staf etc;
    • Zorgen voor een positieve communicatie overige senioren en Jo19;
    • Jonge spelers beter maken en laten doorgroeien richting het eerste elftal;

• Enthousiaste trainer met TC2;
    • Een trainer die oog heeft voor het individu, maar zeker ook het team.
    • De hoofdtrainer is gericht op creëren van hecht team en het ontwikkelen van spelers. Door positieve coaching, goed kunnen luisteren en nauwe samenwerking met de gehele staf van de eerste selectie.
    • De hoofdtrainer stelt in samenwerking met de technische commissie een selectie samen en heeft daarbij oog voor jonge talentvolle spelers.
    • De hoofdtrainer is ambitieus en heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie en plezier samen op gaan. Daarbij wordt nagestreefd minimaal te spelen op derde klasse niveau.
    • De hoofdtrainer communiceert gemakkelijk en eerlijk met spelers, begeleiding en overige betrokkenen.
    • De hoofdtrainer wil volgens een herkenbaar spelsysteem voetballen.
    • De hoofdtrainer toont betrokkenheid bij de hele vereniging.

Wat bieden wij?

• Een enthousiaste, gedreven groep;
    • Mooie accommodatie met goede trainingsfaciliteiten;
    • Samenwerking en ondersteuning van de TC en technische staf;
    • Een marktconforme vergoeding.

Interesse? Stuur een mail incl. CV naar: tcsenioren@vvomlandia.nl
    Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Oudman (06-25351922)