• Het seizoen 2022-2023 is voor alle Omlandia-teams inmiddels onderweg, maar ook buiten de voetbalwedstrijden die worden afgewerkt, gebeurt er genoeg bij onze mooie voetbalvereniging. En omdat we willen dat jullie daar niets van missen, verklappen we alvast wat je de komende maanden kunt verwachten. Pak de agenda er maar bij!

1 oktober: aanschaffen nieuwe kleding, sponsormiddag en muziek
    Wil je er op trainings- en wedstrijddagen piekfijn bij lopen in Omlandia-kleding, maar beschik je nog niet over de juiste outfit? Op zaterdag 1 oktober hebben zowel jeugdleden als senioren de mogelijkheid in de kantine om van 10.00 tot 13.00 uur Omlandia-kleding te passen van Sportmaat. Bevalt het? Je kunt ter plekke een bestelling doen en die pinnend afrekenen, waarna je bestelling later voor je in orde wordt gemaakt. Een winkel op locatie, zeg maar.

Op diezelfde 1 oktober vindt ook een sponsormiddag plaats, waarvoor sponsoren een uitnodiging zullen ontvangen. Die middag spelen zowel Omlandia 1 (om 14.30 uur tegen Niekerk 1) als Omlandia 2 (om 12.00 uur tegen VV Groningen 2) hun eerste thuiswedstrijd in de competitie en tijdens de sponsormiddag zullen onder meer de selectietrainers Marcel de Groot en Daniël Dijk wat vertellen over hun werkwijze. De zaterdag wordt van 16.30 tot 19.30 uur afgesloten met een optreden van zanger Jordi. Kortom, een echte Omlandia-dag zoals we die graag zien!

19 oktober: Omlandia’s voetbal 12-uurtje
    Je hebt het misschien al gelezen, want in de herfstvakantie is er voor de Omlandia-jeugd en nieuwsgierige vriendjes of vriendinnetjes weer een mogelijkheid om deel te nemen aan Omlandia’s voetbal-12-uurtje. Hou woensdag 19 oktober vast maar helemaal vrij, de details volgen later deze week.

29 oktober: Vier het Oktoberfest mee!
    Op 29 oktober keert het Omlandia-Oktoberfest weer terug en we verwachten natuurlijk dat alle Omlandianen hun lederhosen en dirndljurkjes weer afstoffen voor een gezellige dag in de sfeer waarbij pullen bier, braadworsten en onvervalste schlager-hits de boventoon voeren. Daarbij krijgen we hulp van DJ Noki, die van 16.30 tot 19.30 uur staat geboekt en wie weet volgt er nog een Duitse toegift. Kortom: allen zusammen bitte!

10 december : Pubquiz terug van weggeweest!!
    Ook de jaarlijkse pubquiz ontbreekt dit jaar niet. Deze staat gepland op zaterdag 10 december, met een inloop vanaf 19.30 uur en start om 20.00 uur. Er is ruimte voor 15 teams om mee te doen, die bestaan uit minimaal vier en maximaal vijf personen. Vol is ook echt vol, want meer teams passen simpelweg niet in de kantine, zo heeft ervaring ons inmiddels wel geleerd. Opgeven kost per team €10 en kan bij treaschuls@hotmail.com onder vermelding van de deelnemers en een teamnaam. Deelnamegeld is op de dag zelf te betalen.

28 december: Klaverjasmarathon
    Een evenement dat sinds jaar en dag ook bij Omlandia plaatsvindt is natuurlijk de Klaverjasmarathon. Deze staat dit jaar gepland op woensdag 28 december en precieze details volgen later nog. Deelnemers kunnen zich opgeven in de kantine en bij het deelnemersgeld is lunch en avondeten inbegrepen. Kortom, schud de kaarten vast maar!

7 januari: Nieuwjaarsreceptie
    Het lijkt nog ver weg, maar voordat we het weten is het al 2023. En ook bij Omlandia willen we het jaar met een toast en ongevraagde natte zoenen op elkaars wang openen. Dat doen we op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, op zaterdag 7 januari. Of er die dag ook een voetbalactiviteit wordt gehouden, wordt later nog bekendgemaakt. Wel schijnt voorzitter Sven Gout nu al te brainstormen voor z’n nieuwjaarsspeech. Dat belooft wat. We zijn reuze benieuwd!