• Na het aantrekken van Marcel de Groot is de technische commissie er ook in geslaagd om assistent-trainer Rene Hovenkamp te behouden. Hij zet zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst voor het seizoen 2022/23. Binnenkort volgt een uitgebreid interview met Rene.  

  Tevens is de technische commissie blij met het aanblijven van keeperstrainer Remo Krol, verzorgster Annemarie Zuur en leider Martin Harmsma. Rolf Potgieter heeft aangegeven te stoppen als grensrechter en hiervoor staat dan nog een vacature open. 

  De technische commissie geeft aan blij te zijn met de verlengingen. Wij zijn erg tevreden over de staf en de manier waarop zij samenwerken. Het is een goed team. Er zitten verschillende persoonlijkheden in en ze vullen elkaar goed aan. Wij geloven in de werkwijze die we momenteel hanteren en gaan die komend jaar nog verder uitbouwen. We gaan samen verder bouwen op het fundament dat we dit seizoen met z’n allen hebben gelegd. Met als doel de ontwikkeling van spelers nog verder te optimaliseren. 

  Senioren Technische Commissie,

  Klaas Krol
  Ronald Oudman
  Peter Kamphuis