• Beste leden en ouders,

  Voor het seizoen 2024-2025 zijn wij opzoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd.

  De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de jeugdelftallen op de zaterdag – en eventueel de inhaal, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom wedstrijden te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen.

  In deze functie kun je ook veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris of voorzitter Voetbalzaken.

  Taken wedstrijdsecretaris:

  1. Verzorgt de inschrijving voor de teams, in overleg met de wedstrijdsecretarissen Zaal en Senioren en de voorzitter Voetbalzaken, in Sportlink
  2. Is aanspreekpunt naar en voor de KNVB en andere verenigingen betreffende competitie- en bekerwedstrijden.
  3. Verzorgt als zodanig de correspondentie met de KNVB en andere verenigingen
  4. Zet oefenwedstrijden in Sportlink in overleg met trainers/leiders.
  5. Zorgt in overleg met de consul en voorzitter voetbalzaken bij afgelastingen voor communicatie naar trainers/leiders en tegenstanders en verwerkt afgelasting in de Wedstrijdzakenapp.
  6. Communicatie met andere verenigingen over verplaatsing van wedstrijden na aanvraag van trainer/leider. Na akkoord wedstrijd in Sportlink wijzigen en opvolgen van akkoord.
  7. Aanspreekpunt voor aanvragen van andere verenigingen over wedstrijdwijzigingen of aanvragen voor wijziging. Na overleg met trainer/leider van betreffend elftal deze wijziging dan met wedstrijdsecretaris andere vereniging communiceren en Sportlink accorderen.

  Heb je affiniteit met voetbal, vind je het leuk om de jeugd te helpen en heb je gemiddeld 1 a 2 uur in de week tijd? Wordt dan onze nieuwe wedstrijdsecretaris!

  De wedstrijdsecretaris krijgt voor zijn werkzaamheden een laptop van Omlandia.

  Aanmelden kan per mail via voetbalzaken@vvomlandia.nl of per app naar Remo Krol (06-22567422)
  Ook voor vragen over het wedstrijdsecretariaat kun je hier terecht.