Vacature: Vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligerscoördinator
(duo functie mag ook)

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter een vereniging. Zonder hen geen voetbal, toernooien, drankje aan de bar, evenementen, terrein, bestuur of organisatie. Om die vrijwilligers aan te sturen en te werven zijn we op zoek naar een coördinator. Past deze rol jou?!

Als vrijwilligerscoördinator zorg je voor de werving en plaatsing van vrijwilligers. Je ondersteunt en begeleidt hen. Je maakt afspraken met de vrijwilligers. Het bestuur met haar commissies ziet er op toe dat de vrijwilligers lekker aan de slag kunnen.
Voor het bestuur ben jij de spreekbuis van en naar deze betrokken groep mensen.

“Vrijwilligerswerk maken vv Omlandia. Een bijdrage willen leveren aan een maatschappelijk doel is de essentie van het verenigingsleven. Als bestuur waarderen we de vrijwilligersfuncties enorm en doen we graag wat voor deze trouwe groep mensen terug”, benadrukt Peter Bleeker, bestuurslid.

Wat heeft vv Omlandia jou te bieden?
Een verantwoordelijke klus voor een echte organisator. De mogelijkheid om het kloppend hart te zijn van een grote groep betrokken vrijwilligers.

Wat vragen we van jou?

• Betrokkenheid bij vv Omlandia
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goed in het organiseren en regelen van werkzaamheden en taken