• Met ingang van het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek naar een bestuurslid voetbalzaken.

Wat houdt de functie in
    Als voorzitter Voetbalzaken neem je plaats in het algemeen bestuur en werk je samen om v.v. Omlandia verder vooruit te helpen en te organiseren.

De voorzitter Voetbalzaken is verantwoordelijk voor het voetbal gedeelte van de club.

Een overzicht van de taken die de voorzitter Voetbalzaken zoal uitvoert zijn:

• Het maandelijks bijwonen van de bestuursvergaderingen.
    • Verantwoordelijk voor de begroting voor trainers (jeugd en senioren).
    • Schakel tussen het bestuur en technische commissies van de jeugd en senioren.
    • Overleg met de  voorzitters van de technische commissies van de jeugd en senioren.
    • Overlegd met wedstrijdsecretaris jeugd en de consul bij afgelastingen.
    • Paar keer per jaar bestuurslid van dienst op de zaterdagmiddag.
    • Maken van trainingsroosters.
    • Verantwoordelijk voor de teamindelingen i.c.m. de technische commissies van de jeugd en senioren.
    • Doorgeven teams aan de KNVB.

Wat bieden wij
    De functie van bestuurslid Voetbalzaken is een vrijwilligersfunctie waarvoor geen vergoeding beschikbaar gesteld wordt. Je komt in een leuk team van betrokken mensen die graag willen bijdragen aan de voetbalvereniging. Het werk als bestuurslid geeft een bijzonder inzicht in de vereniging en kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling als persoon.

Interesse?
    Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.