• VV Omlandia is voor het seizoen 2022-2023 dringend op zoek naar een grensrechter voor haar eerste elftal. Omlandia speelt op de zaterdagmiddag haar thuis en uitwedstrijden om 14:30 uur. Als assistent-scheidsrechter (grensrechter) ben jij standvastig. Je ondersteund zowel de wedstrijdleiding als spelers en staf. Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze 1e selectie, laat het ons dan weten! Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je hebt een goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie.

Wat bieden we:
    - Een prestatieve omgeving waar plezier mede voorop staat.
    - Gezelligheid en wedstrijdbeleving, zowel voor als na afloop van wedstrijden.
    - Betrokken zijn bij activiteiten van de selectie buiten het voetbal om.
    - Een marktconforme vergoeding

Heb je interesse of heb je vragen, neem dan op contact op via tc@vvomlandia.nl of vraag iemand van de TC. Mocht je denken dit is wel wat voor mij maar ik kan niet altijd dan is een roulatiesysteem met meerdere mensen zeker een mogelijkheid.

We zien jullie aanmelding(en) graag tegemoet.

Met sportieve groet namens de technische staf!

Klaas Krol
    Peter Kamphuis