• Thuiswedstrijden

Voor Omlandia jeugdteams (welpen t/m JO19) geld de komende 3 weekenden dat er thuis wordt gekleed en gedouched, er geen kleedkamers beschikbaar zijn en er in de rust geen ranja is (ieder eigen drinken/bidon mee).

Er zijn geen ouders en publiek welkom bij de thuiswedstrijden. Kinderen worden gebracht en gehaald. Leiders bepalen tijdstip van komst, bij voorkeur zo kort mogelijk voor de wedstrijd. Na de wedstrijd wachten ouders de kinderen op de parkeerplaats op en nemen daarbij 1,5 mtr in acht.
    Oudere jeugd verlaat na de wedstrijd het complex.
    Ouders van gastverenigingen worden gezien als begeleider en maken onderdeel uit van het team en mogen de wedstrijd bekijken, en houden daarbij 1,5 mrt afstand in acht.

Uitwedstrijden

Voor uitwedstrijden mogen maximaal 4 begeleiders als chauffeur mee. Kijk hiervoor voor vertrek bij de betreffende club wat daar de regels in zijn.

Ouders die hun kind alleen naar een uitwedstrijd rijden, worden als begeleider gezien en kunnen bij de ingang van het complex geweigerd worden.

Kinderen van buiten Ten Boer

Ouders die hun kind brengen en buiten Ten Boer wonen worden als begeleider gezien en mogen de wedstrijd bijwonen. Maak hier geen misbruik van.

De wedstrijdsecretaris