Trainers en leiders info

Beste jeugdtrainers en leiders van v.v. Omlandia,

Allereest hopen we dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad maar zoals altijd komt ook hier een eind aan. Wat natuurlijk erg fijn is aangezien dit betekent dat het voetbalseizoen weer gaat beginnen.

  • De eerste trainingen zijn afgelopen week weer begonnen voor een aantal jeugdteams. Komende week zullen de andere teams ook weer beginnen. Helaas zijn de grasvelden nog niet toegankelijk vanwege de droogte. De gemeente heeft alle grasvelden tot 31 augustus gesloten. We hopen dat deze vanaf dan wel weer gebruikt kunnen gaan worden. Dit betekent wel dat er geschoven moet gaat worden met een aantal trainingen. Trainers dienen er dan ook voor te zorgen dat hun elftallen tijdig op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen.
  • Brengt ons gelijk bij het volgende punt, het aanmaken van de groepsapp voor je elftal. Mocht je deze nog niet hebben aangemaakt dat graag snel doen.
  • Ondanks alle inspanningen van diverse mensen binnen de vereniging¬† hebben we helaas nog een aantal vacatures voor trainers en leiders open staan. Voor trainers betreft het hier JO 19-2 en JO8-2. Voor de komende weken hebben we hier een tijdelijke oplossing voor gevonden maar we zijn nog opzoek naar trainers hiervoor. Voor JO 11-2 2 hebben we een trainer, Demy Vedder, maar deze is door een operatie nog enige tijd uit de roulatie. Ook hier zoeken we een oplossing voor. Mochten jullie nog mensen weten geef dit dan door aan de JTC. Tevens zijn er nog teams zonder leiders, JO 15-2, JO 13-3 en JO 8-2 (voor de maandag). Ook hiervoor, weet je nog iemand geef het aan ons door of laat de persoon contact met ons opnemen.
  • Zoals elk seizoen zijn er ook trainers en leiders gestopt. Mogelijk hebben deze nog sleutels en jassen in hun bezit. Graag deze inleveren bij de voorzitter van de jeugdcommissie, Peter Bleeker.

Tot slot nog een punt van aandacht. Afgelopen seizoen hebben de trainers aangegeven dat 1 van hun grootste ergernis het niet opruimen van de velden was. Dus als je klaar bent met de training graag tijdig alles opgeruimd, zodat de volgende groep ook kan beginnen met trainen.

JTC v.v. Omlandia