Sven Gout nieuwe interim-voorzitter Omlandia

Omlandia is blij om te kunnen mededelen dat er in de persoon van Sven Gout een nieuwe interim-voorzitter gevonden is tot en met het einde van het lopende seizoen. Er was sinds het begin van dit seizoen een vacature voor de voorzittersrol bij Omlandia, nadat Johan Bos vorig seizoen na vier voorzittersjaren besloot dat het tijd was om het stokje over te dragen. Tot er een nieuwe (interim-) voorzitter was gevonden, nam Peter Bleeker die rol op zich.

Maar de voorzitterstaken zullen zoals gezegd met onmiddellijke ingang worden overgenomen door Sven Gout. Het bestuur van Omlandia is blij dat hij die rol op zich wil nemen. Gout is woonachtig in Ten Boer, is tevens jeugdtrainer bij de club, heeft daarnaast twee voetballende zoons bij Omlandia en is dus bekend met de vereniging.

Gout zal de komende tijd gebruiken om de structuur en de mensen van de vereniging (beter) te leren kennen en om te kijken of het bevalt om voorzitter te zijn. Als dat zo is, bestaat de mogelijkheid dat hij voor langere tijd voorzitter zal zijn. Het bestuur van Omlandia wenst hem voor de komende maanden veel succes als voorzitter van Omlandia en hoopt op een goede samenwerking.