• Onlangs lieten we jullie weten dat je zaterdag 30 januari even vrij moet houden in de agenda. De reden is heel eenvoudig, want die avond houden we een online pubquiz. Niet alleen om het competitieve gevoel weer een beetje aan te wakkeren, maar ook gewoon om het clubgevoel weer een beetje in ere te houden. Weliswaar vooral op afstand, maar toch.

Je kunt je team inschrijven via de onderstaande link. Leuke toevoeging is ook dat het team waarmee je meedoet ook thuis van een hapje en een drankje kan worden voorzien, mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren
    Restaria de Buren en Slagerij 't Koopmanshoekje.

Deze versnaperingen worden op de quizavond thuis bezorgd, mits je in een straal van 15 kilometer rondom Ten Boer woont. Als je via het inschrijfformulier een drankje via Omlandia bestelt (let wel: op = op!), komt dat automatisch terecht in de clubkas.

Om deel te nemen aan de quiz, betaalt elk team €15. Daarvoor ontvangt iedere teamcaptain daags voor de quiz een Tikkie. Het opgehaalde bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Omlandia om de onkosten te dekken die in deze vervelende coronaperiode helaas gewoon doorlopen. Iedereen mag meedoen, dus meld je vooral aan.

Heb je nog vragen, laat het dan weten. Dat mag persoonlijk bij de organisatoren van deze quiz: Merijn Slagter (presentator), Simon Schuil (manusje-van-alles) of Remo Krol (technische ondersteuning).

Tot slot: we gaan ervanuit dat alle deelnemers tijdens de quiz de op dat moment actuele RIVM-maatregelen in acht nemen.