• Jij beslist mee!

Bent u / je lid van de Rabobank en betrokken bij Omlandia en bij de sport in het algemeen, stem dan vanaf 5 oktober op uw favoriete club. Bent u nog geen lid, maar wel rekeninghouder, wordt dan lid. Met enige regelmaat levert dat aantrekkelijke aanbiedingen op (van de bank).

Als lid van de Rabobank mag u 5 stemmen op brengen, maximaal 2 per vereniging per persoon / per rekeninghouder.

Alle leden hebben vermoedelijk al bericht gekregen dat ze vanaf 5 oktober op zijn / haar club kunnen stemmen. Voor de financiën van de club kan uw stem een mooie en welkome bijdrage opleveren, zeker op dit moment in het corona-tijdperk.

De Rabobank-website:

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Tijdslijn

• Start stemperiode - 5 oktober
      Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
    • Einde stemperiode - 25 oktober
      De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
    • November
      Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Stem nu op jouw favoriete club of vereniging. Stem op Omlandia.