• Beste Omlandianen, voetballiefhebbers, sportliefhebbers, Ten Boersters,

   

  Jullie kunnen de club een belangrijk steuntje in de rug geven door te stemmen op de ‘Rabo Clubsupport’ - actie van 2021.

  Probeer ook zoveel mogelijk anderen te stimuleren om mee te doen. Vanzelfsprekend en bij voorkeur degenen die ook onze club een warm hart toedragen.

  Bent u / je lid van de Rabobank en betrokken bij Omlandia en bij de sport in het algemeen, stem dan vanaf 4 oktober op je favoriete club. Als lid van de Rabobank mag u 3 stemmen uitbrengen, maximaal 2 per vereniging per persoon / per rekeninghouder.

  Voor de financiën van de club kan je stem een mooie en welkome bijdrage opleveren. Vorig jaar was de opbrengst voor Omlandia bijna EUR 900. Echter, hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst. Laten we met z’n allen proberen dit bedrag te verslaan. Het is een kleine moeite.

  Hoe te stemmen?

  Mijn advies via de laptop of pc. Op de mobiel komt uw favoriete keuze mogelijk niet direct of heel traag in beeld wat vermoedelijk irritatie kan opwekken.

  De Rabobank-website:

  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

  Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

  Tijdslijn

  • Start stemperiode - 4 oktober        Einde stemperiode - 25 oktober
  • November
   Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

  Stem nu op jouw favoriete club of vereniging. Stem op Omlandia.