• Opzeggen lidmaatschap

  Het opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 15 mei te gebeuren, dit in verband met organisatie teamsamenstellingen nieuwe seizoen. Indien er opgezegd wordt na peildatum 15 juni dan ben je de KNVB-bonds- en administratiekosten (€25,-) aan de vereniging verschuldigd.

  Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt een e-mail op het opgegeven e-mailadres, dit is tevens je ‘bewijs van uitschrijving’. Zonder deze e-mail bevestiging ben je dus lid van de vereniging en contributie verschuldigd.

  Reden opzegging

  Het bestuur van v.v. Omlandia vindt het belangrijk dat onze leden het naar de zin hebben. Dit betekent dat leden minimaal tevreden zijn over de kwaliteit van hun vereniging.

  Ondanks de inzet van velen kan het voorkomen dat er ergens iets misgaat, dat je ontevreden bent, of dat je zelfs daarom je lidmaatschap opzegt. Als er een probleem is, dan horen wij dat graag. Door je terugkoppeling geef je ons een beter beeld van de beweegredenen van de leden die hun lidmaatschap opzeggen. Eventuele knelpunten kunnen misschien op deze manier opgelost worden.

  Jouw feedback en je persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Bij voorbaat dank voor je feedback.