• Weet jij precies wanneer iemand ijs op z'n kuit nodig heeft of wanneer het gevolg van een flinke aanslag beter even onder de koude kraan kan? Heb jij meteen door of een speler behoefte heeft aan een ibuprofen of wanneer een pleister volstaat? Heb jij goed in de smiezen of een speler met spoed verzorgd moet worden of dat-ie weer eens op een slinkse manier tijd probeert te rekken? En ben jij bereid om - soms tegen wil en dank - een luisterend oor te vormen voor spelers die meer op de massagetafel liggen en dan ze op het voetbalveld staan? Dan zoekt Omlandia jou.

    Want laten we eerlijk zijn: een goede verzorger is cruciaal binnen een voetbalclub. Je adviseert en masseert, je hebt iets met voetbal of sport in het algemeen, en je mag - net als onze kritische supporters - altijd je ongezouten mening over het spel van Omlandia geven. Maar bovenal zoeken we een verzorger die bij onze mooie club past. Als je bent opgeleid tot sportmasseur of fysiotherapeut juichen wij dat toe, maar ook als dat niet zo is, is er ruimte voor jou. Als je maar bereid bent om je te verdiepen in je taak als verzorger. Zo biedt Omlandia een sportmassage-opleiding aan op kosten van de club, krijg je een passende vergoeding en is er ook een gratis kledingpakket van de club. 

    Naast het verzorgen van de spelers voor, tijdens en na  trainingen en wedstrijden en het (preventief) behandelen van voetballers van de spelers bij blessures, hopen we een beroep op je te kunnen doen tijdens de trainingsavonden op dinsdag- en donderdagavond en op zateragmiddag, als ons eerste elftal in actie komt. Denk je van: 'Hè, dit kon weleens iets voor mij zijn?' Reageer dan vooral, want we gaan graag het gesprek met je aan. 

    Dat kan bij onze technische commissie via tcsenioren@vvomlandia.nl.