• Voetbalvereniging Omlandia zoekt voor het seizoen 2022-2023 trainer/coaches voor verschillende standaardteams (jo15-1 en jo17-1) en tweede teams (jo15-2). De standaardteams jo17-1 en jo15-1 spelen in de 1e klasse komend seizoen.

Jeugd is erg belangrijk voor v.v. Omlandia. Omlandia wil dan ook graag dat kinderen zich thuis voelen bij onze vereniging en elke keer met plezier naar de trainingen en wedstrijden gaan. Naast de voetbaltechnische en voetbaltactische ontwikkeling van jeugdspelers besteden wij ook veel aandacht aan de sociale ontwikkeling van kinderen.

Korte functieomschrijving

Als trainer/coach van v.v. Omlandia ben je:

• Verantwoordelijk voor het verzorgen van twee trainingen per week. Dagen en tijden in overleg.
    • Verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van de wedstrijden op zaterdag.
    • Adviseren van de Jeugd Technische Commissie bij het samenstellen van de teams.
    • In staat om goed te communiceren met de spelers en ouders.

Functie-eisen

• Je bent enthousiast en u weet met een positieve aanpak een team optimaal te motiveren.
    • Je coacht het team op een positieve manier tijdens trainingen en wedstrijden.
    • Je beschikt over tactisch/technisch inzicht.
    • Spelers en begeleiding weet je te enthousiasmeren en motiveren.
    • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
    • Je bent in bezit van TC3/UEFA C (youth) of hebt de ambitie deze cursus in de nabije toekomst te volgen.
    • Je bent bereid samen te werken met de Jeugd Technische Commissie.

Wij bieden

• Een prettige voetbalomgeving, waarbij plezier en onderling respect centraal staan.
    • Een leuke groep fanatieke spelers.
    • Prima faciliteiten.
    • Een marktconform / passende vergoeding.
    • Een kledingpakket.

Ben jij de trainer die wij zoeken?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar: voetbalzaken@vvomlandia.nl t.a.v. Remo Krol