• Omdat de Omlandia-dames ook volgend seizoen dolgraag uitkomen in competitieverband, zijn er dringend nieuwe voetbalsters nodig. De huidige speelsters van Omlandia VR1 roepen geïnteresseerde dames in de omgeving dan ook op om eens een kijkje te komen nemen, of nog beter: hun team te komen versterken.

    “We hebben elke dinsdag een open training voor dames of meiden die een keer mee willen doen. Stuur ons een berichtje naar ons instagram-account https://www.instagram.com/omlandiavr1 of stuur een appje naar Meike Emmelkamp: 06-15686474”, vertellen de Omlandia-dames. De trainingstijd is elke dinsdag van 19:30 tot 20:45 uur.

    “Als je enthousiast bent om mee te doen is het al goed en als je goed kunt voetballen is dat al helemaal mooi. Daarnaast zoeken we ook nog een keeper, het liefst eentje met een beetje ervaring.”

    Omlandia VR1 speelt momenteel in de middenmoot van de vierde klasse. “We zijn een beetje prestatiegericht, maar vinden een gezellige derde helft net zo belangrijk”, aldus de Omlandia-dames. Nieuwsgierig geworden en wil je een keertje sfeerproeven? Train dan een keer mee of bezoek een wedstrijd. Iedereen is van harte welkom!

    Ook nieuwe damestrainer gezocht

    Tot slot is Omlandia VR1 met deze enthousiaste groep dames ook op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2024-2025, omdat de huidige trainer ermee stopt. Heb je interesse? Neem dan contact op met Peter Pierie van de technische commissie van Omlandia: 06-50653272.