Omlandia 2 ziet Devin van Wijngeeren naar TEO vertrekken

Na twee seizoenen moet Omlandia afscheid nemen van Devin van Wijngeeren. Hij heeft aangegeven zijn trainerscarrière elders vervolg te willen geven en inmiddels is bekend geworden dat hij volgend seizoen trainer wordt van zaterdag-vijfdeklasser SV TEO uit Ten Post. Bij die club voetbalde hij in het verleden ook al enkele seizoenen.

Peter Bleeker, interim-voorzitter van Omlandia, vindt het jammer dat Van Wijngeeren Omlandia verlaat. ‘Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Devin en hadden graag met hem door gewild, maar snappen zijn stap in zijn ambitie om hoofdtrainer te worden. Wij wensen hem uiteraard veel succes bij TEO.’

Van Wijngeeren kan terugzien op een goede periode bij Omlandia 2. In zijn eerste seizoen wist Omlandia 2 meteen te promoveren door via de nacompetitie SC Rouveen 2 in de finale te verslaan. Op dit moment staat Omlandia 2 als promovendus verdienstelijk tiende in de reserve Eerste Klasse B met dertien punten.