• Na een verloren seizoen waar Corona de hoofdrol heeft gespeeld, hopen we in het nieuwe seizoen de wedstrijden te kunnen oppakken. Op het gebied van aan- en afmeldingen hebben zich nogal wat wijzigingen voorgedaan. Een groot deel van de leden die 7 tegen 7 speelden, heeft zich weer aangemeld voor het zaterdagvoetbal. Dit is uiteraard mooi om te zien en maakt dat we bij de beide elftallen hopelijk weer wat ruimer in de spelers zitten. Tegelijk is de verdeling van de spelers een uitdaging. We hebben zoveel als mogelijk gekeken om aan de wensen van elk individu tegemoet te komen. Verder zien we dat de aantallen per team op papier erg veel lijkt, maar in de praktijk moet nog uitwijzen hoe dit gaat lopen. Een extra team toevoegen is helaas nog geen optie.
    Mocht je naam er niet tussen staan of wil je je nog aan- of afmelden, doe dit dan z.s.m. Afhankelijk hiervan is het mogelijk dat de indeling nog wordt gewijzigd. Het bestuur zal hiervoor een deadline stellen.
    Voor vragen over de teams kun je in eerste instantie contact opnemen met de leiders.

Omlandia 3
    Leider: Erik van Dijken