• Terug van weggeweest en mogelijk hebben jullie de vooraankondiging al voorbij zien komen, maar vanaf vandaag kun je je weer aanmelden voor Omlandia's 12 uurtje. Woensdag 19 oktober staat voor de jeugd van Omlandia volledig in het teken van voetbal. De Omlandianen in de leeftijdscategorieën JO9 tot en met JO15 kunnen zich aanmelden voor een geweldige dag van 9.00 uur tot 21.00 uur.
   
  Voor de welpen, JO7 en JO8 hebben we een middagprogramma in elkaar gezet van 12.00 uur tot 14.00 uur.
   
  Hierbij willen we alvast wat belangrijke informatie delen:
  • Voor het dagprogramma vragen we de Omlandianen €5,00 entreegeld, dit is incl. een aandenken na afloop, de gehele dag ranja en avondeten. De welpen, JO7 en JO8 kunnen gratis deelnemen aan het middagprogramma.
  • Het entreegeld kan op de dag zelf contant of met de pin betaald worden.
  • Heb je een vriendje of vriendinnetje dat ook mee wil doen? Wij vinden het erg leuk als je hem of haar meeneemt. Vriendjes of vriendinnetjes kunnen zich ook aanmelden via het inschrijfformulier.
  • Omlandia zorgt niet voor het middageten, dus voor het middageten vragen we alle deelnemers om zelf een lunch mee te nemen.
  • Een paar dagen voor 19 oktober ontvangen alle deelnemers via de groepsapps van hun team en via de website/social media meer belangrijke informatie voor de dag.
  Dan nu het belangrijkste. Hoe kun je je aanmelden? Je kunt je aanmelden via deze link. Aanmelden kan tot en met zondag 16 oktober.
   
  Wij hebben er zin in, jij komt toch ook? Geef je snel op!