• Best ouders en voetballers,

Namens de wijkagent willen wij jullie informeren over het volgende.

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt is het hek van het kunstgrasveld momenteel gesloten. Wij als vereniging zijn de laatste weken druk bezig geweest met de gemeente om te kijken naar een oplossing voor de vele vernielingen en rotzooi op en rond het kunstgrasveld. De gemeente heeft aangegeven dat door de vele vernielingen en rotzooi op het veld zij besloten hebben het hek op slot te doen. Hierbij geldt ook een verbod op betreding van het kunstgrasveld als het hek gesloten is, net als voor de rest van ons sportpark.

De boa’s en de wijkagent zullen gaan controleren. De eerste keer krijg je een waarschuwing, de volgende keer een boete. Wij balen er van dat het zo moet, maar wij moeten er ook niet aan denken dat een van onze leden bijvoorbeeld een verwonding krijgt door rondslingerend glas op het veld.

Wij hopen dat het kunstgrasveld snel weer open kan voor iedereen zodat er weer gevoetbald kan worden. En dat iedereen daarna normaal om gaat met onze velden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Omlandia