Jo8-1 wint Wintercup in Uithuizen

Afgelopen zaterdag nam jo8-1 deel aan de Wintercup in Uithuizen.

Kyla deed voor het eerst mee met haar nieuwe team en Senn was helaas verhinderd. De overige spelers van jo8-1 (Wesley, Jorin, Pieter, Bram, Noah en Sven) waren wel aanwezig.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Poolster jo8-1. Ondanks de vele kansen voor Omlandia bleef het na 12 minuten 0-0. De volgende wedstrijden tegen Nec jo8-1 en Noordpool jo8-1 werden nipt gewonnen met 1-0.

De vierde wedstrijd werd gespeeld tegen Middelstum jo8-1. Middelstum had 1x gelijkgespeeld met 0-0 en 3x gewonnen met 1-0. In een spannende wedstrijd bleef het uiteindelijk 0-0.

De laatste wedstrijd tegen De Heracliden jo8-1 moest gewonnen worden met minimaal 2 doelpunten verschil om kampioen te worden. Na de gelukkig 1-0 (keeper van De Heracliden rolde de bal zo in de voeten van Jorin) en de vele kansen er na lukt het toch om vlak voor tijd nog 2x te scoren. Daardoor was Omlandia jo8-1 kampioen!