• Na enkele maanden voorbereiding was het vandaag eindelijk zover en vond de trekking van de grote Omlandia-verloting plaats. Een verloting die in het leven was geroepen om de club uit de kosten te helpen die door de coronacrisis waren ontstaan. En we kunnen met trots zeggen: dat is gelukt. Niet alle beschikbare loten (1500 stuks) gingen over de toonbank, maar de 1150 loten die wél werden verkocht, brachten 11.500 euro in de kas. En daarvoor kunnen we niet anders dan iedereen dankbaar zijn die een lot heeft afgenomen. Mede daardoor heb jij bijgedragen aan de levensvatbaarheid van Omlandia. En dat is, nog voordat de prijzen van de loterij werden uitgereikt, eigenlijk het mooiste nieuws van allemaal.

  Maar natuurlijk was iedereen met één of meerdere loten natuurlijk reuze benieuwd of-ie met een prijs aan de haal zou gaan. Omdat de afnemers van de loten uit werkelijk alle windstreken in ons land kwamen, lag het gevaar even op de loer dat geen enkele prijswinnaar uit Ten Boer zou komen om de prijs zelf in ontvangst te nemen, maar zover kwam het niet. Uiteindelijk ging Carla Flokstra uit Hoogkerk, tante van de Omlandianen Donna en Bodhi Prenger, er met de hoofdprijs vandoor. Omlandia-lid van het eerste uur, Henk van Bijssum, trok haar lot als winnende en daardoor gaat de elektrische fiets ter waarde van €2350 van Bob Tweewielershop naar haar toe. Gefeliciteerd!

  Alle prijswinnaars:

  • Hoofdprijs (elektrische fiets twv €2350 van Bob Tweewielershop): Carla Flokstra uit Hoogkerk, lotnummer 1325
  • Eerste prijs (65-inch televisie twv €1100 van El Vidas): Bé Luider uit Ten Boer, lotnummer 83
  • Tweede prijs (laptop twv €600 van Noordpolis): Jan Akkerman uit Ten Boer, lotnummer 1034
  • Derde prijs (levenswarenpakket van COOP Ten Boer): Peter Schuiling uit Ten Boer, lotnummer 1197
  • Vierde prijs (dinerbon Pand 81): P.Nieborg uit Bedum, lotnummer 660
  • Vijfde prijs (barbecuepakket voor 15 personen van Slagerij Het Koopmanshoekje): Cees Hospers uit Groningen, lotnummer 406
  • Zesde prijs (kledingpakket Omlandia): Sandra Smit uit Hoogezand, lotnummer 626

  Iedereen bedankt voor het meespelen en de gezellige middag. Geniet via de foto’s nog na van een dag met alleen maar winnaars.