• Met de rubriek “een elftal vragen” willen we onze zeer gewaardeerde sponsors in de spotlight zetten. We trappen af met BENGS uit Ten Post dat vanaf dit seizoen hoofdsponsor van de jeugdafdeling is. BENGS is een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is om ongenode gasten buiten te houden. Daar weten ze alles van! Hoe ze dat doen lees je hierna. Wellicht kunnen ze onze verdedigers ook trainen om vijandige spitsen buiten de 16 te houden… 

  Een elftal vragen aan Menze Nijborg van BENGS

  1.       Wie ben je?
  Mijn naam is Menze Nijborg, geboren in Lellens, opgegroeid in Ten Post en ik woon nu in Groningen.

  2.       Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben werkzaam bij BENGS en hou me vooral bezig met het adviseren van klanten op het gebied van beveiliging en aansturen van projecten.

  3.       Waar is het bedrijf gevestigd, of hoe kunnen klanten je bereiken?
  In Ten Post, vlakbij de molen. Daar hebben we onder andere onze showroom aan de Eestumerweg 49. Een afspraak is zo ingepland via info@bengs.nl of 050-520 1100

  4.       Wil je je bedrijf kort omschrijven?
  B&GS is in 2006 gestart, de Bedrijfs- en Garagedeuren Specialist. Later is dat BENGS geworden. We zijn destijds begonnen met het leveren en plaatsen van vele soorten deuren, maar inmiddels doen we ook toegangspoorten, zonwering, intercomsystemen en beveiligingscamera’s. Daar zijn we eigenlijk ingerold. Als we een deur plaatsten, werd er gevraagd of we toevallig ook een intercomsysteem konden leveren. Of een camera konden ophangen. En als je dat eenmaal doet, ga je er steeds meer bij doen. Op een gegeven moment lever je complete beveiligingssystemen. Zo is het totaalpakket tot stand gekomen. Landelijk opererende bedrijven hebben de installatie van beveiligingssystemen en storingsdiensten al aan ons uitbesteed. Daardoor komen we overal over de vloer en zijn we ons eigen visitekaartje.

  5.       Wat is de doelgroep of klantenkring?
  Het is een mooie mix van particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

  6.       Hoe onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van een soortgelijk bedrijf?
  De meeste collega-bedrijven richten zich op 1 segment, maar wij leveren het totaalpakket op toegangsgebied en toegangstechniek.

  7.       Wat is je link met VV Omlandia?
  Vroeger voetbalde ik met TEO vaak tegen VV Omlandia. Vorig jaar sprak ik Leo Drost tijdens een netwerkbijeenkomst van de ondernemersvereniging uit Ten Boer en hij maakte me erg enthousiast over het sponsoren van VV Omlandia. Uiteindelijk zijn we vanaf dit seizoen hoofdsponsor van de jeugd!

  8.       Sinds wanneer ben je speler/supporter/sponsor van de club?
  Nog niet zo lang!

  9.       Welke overeenkomst is er tussen jouw bedrijf en voetbal (of Omlandia)?
  Heel oppervlakkig, maar wel een leuke bijkomstigheid is dat de kleuren van ons bedrijfslogo en de clubkleuren van VV Omlandia allebei blauw en wit zijn.

  10.   Welke sponsor zie je graag terug in de volgende editie van “een elftal vragen”?
  Garagebedrijf Wietsma, daar wil ik wel iets meer van weten.

  11.   Wil je verder nog iets kwijt?
  Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en wensen alle teams en spelers van VV Omlandia heel veel succes, maar nog veel meer plezier!