• Aanstaande maandag 30 november zal de tweede termijn van de contributie worden geïncasseerd. Alle leden zouden per email hiervoor weer een factuur ontvangen moeten hebben van ledenadministrateur Richard Brondijk.

Rode en gele kaarten worden automatisch m.i.v. dit seizoen aan de incasso toegevoegd.

Storneringen en onvoldoende saldo leveren administratief een hoop rompslomp op. Zorg s.v.p. voor voldoende saldo op uw rekening. Bent u het oneens met de incasso, meldt dit ook graag met onderbouwing aan ondergetekende.

Nogmaals wijs ik er op, dat het ook belangrijk is dat uw gegevens in de ledenadministratie up-to-date zijn.
    Met name de jongeren onder ons willen wegens studie of werk nog wel eens verhuizen, nemen een eigen of een andere bankrekening en staan er niet altijd bij stil om dit aan de ledenadministratie op de website door te geven of via ledenadministratie@vvomlandia.nl

De 3e en 4e termijn staan voor eind januari en maart 2021 op de agenda. Hopelijk zijn we dan weer aan het voetballen.

PM Omlandia, Klaas Dijkhuizen