• Aanstaande woensdag 30 september zal de eerste termijn van de contributie worden geïncasseerd. Alle leden zouden per email hiervoor een factuur ontvangen moeten hebben.

Nieuw m.i.v. dit seizoen is dat alles vanuit de ledenadministratie (Sportlink) wordt aangestuurd. Nieuw is ook, dat in dit seizoen boetes voor opgelopen gele en rode kaarten automatisch worden mee-gefactureerd.

Belangrijk is dat uw gegevens in de ledenadministratie up-to-date zijn. Met name de jongeren onder ons willen wegens studie of werk nog wel eens verhuizen, nemen een eigen of een andere bankrekening en staan er niet altijd bij stil om dit aan de ledenadministratie op de website door te geven of via ledenadministratie@vvomlandia.nl

De 2e, 3e en 4e termijn staan in principe voor eind november, januari en maart op de agenda.

PM Omlandia, Klaas Dijkhuizen