• Aanvragen Jeugdfonds S&C voor nieuwe voetbalseizoen 2021-2022

21 mei 2021 Beheerder
  • Zoals je weet vergoedt het Jeugdfonds Sport & Cultuur (een gedeelte van) de voetbalcontributie wanneer ouders hiervoor zelf niet de financiële mogelijkheden hebben. Soms is dat tijdelijk, maar vaker zien we dat voor meerdere jaren achter elkaar een aanvraag bij het Jeugdfonds wordt gedaan.

Alle huidige voetbalaanvragen lopen af op 1-7-2021. Dat betekent dat als een kind ook volgend seizoen wil blijven voetballen en hiervoor gebruik maken van het Jeugdfonds de ouders tijdig een nieuwe aanvraag moeten doen. Hoewel ouders zelf verantwoordelijk zijn voor het tijdig doen van een aanvraag, is het uiteraard ook in het belang van de vereniging. Wij herinneren intermediairs aan het aflopen van de toekenningsperiode, maar wellicht kan de vereniging de ouders ook attenderen op het doen van een tijdige aanvraag. Voor het doen van een aanvraag kunnen ouders contact opnemen met een intermediair in hun omgeving zoals een leerkracht/brugfunctionaris, buurtsportcoach, hulpverlener, St. Leergeld of sociaal wijkteam.

Wij vergoeden niet met terugwerkende kracht, maar werken bij voetbal met kwartalen. Vanaf nu kunnen aanvragen voor het seizoen 2021-2022 gedaan worden. Voor volledige betaling van het seizoen (tot max. € 250) moeten aanvragen dan wel voor 1-10 bij ons ingediend worden door de intermediair van het kind/gezin. Aanvragen die na 1-10 binnen komen vergoeden we nog maar gedeeltelijk. De voorgaande of meerkosten zijn voor het gezin zelf. Zie ook overzicht hieronder.

AANVRAAG INGEDIEND VOOR

VERGOEDING JEUGDFONDS

1-10-2021

4 kwartalen tot max. € 250

1-1- 2022

3 kwartalen tot max. € 190

1-4-2022

2 kwartalen tot max. € 125

1-7-2022

1 kwartaal tot max. € 65

Mochten hierover vragen zijn of wil je graag extra (digitale) materialen van het Jeugdfonds ontvangen, laat het mij dan weten.

Met vriendelijke groet,

Martina Haak-Snoek
    Coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

T: 06 – 813 04 503 (werkzaam op maandag t/m donderdag van 9.00 – 14.00 uur m.u.v. schoolvakanties)