Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Omlandia Vrouwen 1 Zaal kampioen!

Door een 15-1 (!) overwinning op Drs. Vijfje Vr3 is Omlandia Vr. 1 zaal kampioen geworden in de 1e klasse! Met nog één wedstrijd op het programma zijn alle wedstrijden winnend afgesloten en daarmee is promotie afgedongen naar de hoofdklasse.

Het bestuur feliciteert de dames en coach van harte met deze puike prestatie!

omlandia vr_1 zaal

Samenvattingen Scheemda toernooi

ACV TV maakte afgelopen zaterdag opnames tijdens het zaalvoetbaltoernooi in Scheemda. Hieronder zijn de samenvattingen te zien:

ASVB - Omlandia
Forward- Omlandia
Omlandia - BNC
Omlandia - MOVV

Fotoverslag Omlandia 1 - Viboa

Sfeerfoto's van de gewonnen wedstrijd van vanmiddag tussen Omlandia en Viboa. De allesbeslissende treffer viel in de 55e minuut en kwam op naam van Jan Oosterbeek.

Ondanks de straffe wind, veel publiek. De tribune is bijna klaar en er wordt nu al volledig gebruik van gemaakt!

Omlandia 4 terug op aarde

Na een geweldige competitiestart staan we weer met beide benen op de grond.

Achtereenvolgens werden Poolster, De Fivel en De Pelikanen opgerold waarna de moeilijke oktobermaand wachtte. Stedum thuis, Nieuwolda uit en Middelstum thuis het programma. Als voorlopig nummer 1 troffen we daarmee de nummer 2, 3 en 4 uit onze competitie.

Stedum thuis leverde met personele problemen, Jan op de tractor en Ivo in de USA, op. Gelukkig konden we wel voetballen omdat het 3e zich terugtrok wegens (ook) een tekort aan spelers en zo konden we nog een behoorlijk elftal op de been brengen. Met Erwin Buist en Rogier Wolters van het 3e konden we het gelouterde Stedum van ons afschudden waarbij het 1e doelpunt van Erwin een hoogtepunt was.

Met 12 uit 4 gingen we een week later richting Nieuwolda, helaas vielen er al snel 2 spelers geblesseerd uit en tevens moest onze rots in de branding Bernard Westerholt na 30 minuten passen. Nieuwolda was beter, ook al had Frans vd Heide (bedankt) van het 5e ons op 0-1 moeten zetten, maar na 2-0 achter met rust maakten we toch de aansluitingstreffer en hadden we zelfs de gelijkmaker kunnen maken. Na dubieus fluiten van de plaatselijke scheids kwamen we 10 minuten lang met 9 man te staan. Zowaar hielden we stand maar toen was het pijpje ook leeg, uiteindelijk verloren we met 1-4. In deze wedstrijd scheurde Marcel Faber zijn pees en zal helaas dit jaar niet meer in actie komen, beterschap! Op 13 februari 2016 kan Marcel zijn rentree vieren tegen….Nieuwolda.

Afgelopen zaterdag Middelstum thuis, beide 12 uit 5, het ging ergens om. Helaas kwamen we in de blessuretijd van de 1e helft op een 0-1 achterstand wat tevens de eindstand was. Ook hier ontbrak het ons aan geluk. De inmiddels uit de States teruggekeerde Ivo had met een schitterende volley de 1-0 op de schoen, helaas rakelings naast. Reint Oosting ook in de 1e helft alleen op de keeper af, Jouke Kevelam kopte net naast. Het dubbeltje viel de laatste twee wedstrijden niet onze kant op, vroeg of laat gebeurt dat natuurlijk wel.

Jammer van de laatste twee wedstrijden jongens maar er gaat ook zoveel goed……Brandon keept geweldig, ze slapen bij Omlandia ;-) Hij praat en roept zelfs, we hadden niet zo hoog gestaan als hij er niet was. Rick Groenewold is weer terug als vanouds. Hij veroorzaakt wel onnodig penalty’s maar gelukkig hebben wij Brandon. Dat Jaap Bosch af en toe meedoet geeft ons ook wat meer lucht, we hopen je (nog) vaker te zien. Ook al hebben we een smallere selectie dan vorig seizoen, tot nu toe redden we ons aardig. Ik wil daarbij wel het 3e en het 5e bedanken, zonder hun was het moeilijker geworden. We zijn altijd tot een wederdienst bereid.

Zaterdag 31 oktober wacht ons Corenos 4 uit, we gaan ervoor!

Samenvatting ACV - Omlandia

De samenvatting van de wedstrijd ACV - Omlandia is hieronder te bekijken:

Videoverslag Old Veste - v.v. Omlandia

Tijdens de wedstrijd Olde Veste - v.v. Omlandia is er een videoverslag gemaakt.

Klik hier om deze te bekijken

Omlandia gaat voor niets minder dan de zege tegen Buitenpost

Na één oefenduel en drie bekerduels staat eindelijk de wedstrijd voor deur waar men bij Omlandia al lange tijd naar uitkeek. Zaterdag staat namelijk de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma en daarin worden de degens gekruist met Buitenpost. Met een nagenoeg fitte spelersselectie acht trainer Robbie Wentink Omlandia sterk genoeg om het seizoen in Ten Boer met een winstpartij op de Friezen te beginnen.

Lees meer...

Video: Samenvatting Omlandia - ACV.

Samenvatting van de bekerwedstrijd Omlandia - ACV op 30 augustus 2014. Met dank aan ACV TV.

{avsplayer videoid=1 width=650 height=367}

Omlandia moet ACV verrassen voor verlenging bekeravontuur

Na de eerdere bekerremise van vorige week tegen Nieuw Buinen (1-1), werd dinsdag de tweede poulewedstrijd met 2-1 verloren van VIBOA. Op deze zege viel gezien de kansenverhoudingen weinig af te dingen, al blijft voetbal dikwijls erg onvoorspelbaar. Wellicht kan dat gegeven zaterdag ook een strohalm bieden aan Omlandia. In eigen huis moet er namelijk gewonnen worden van zaterdaghoofdklasser ACV om een vervolg aan het bekeravontuur te kunnen geven.

Lees meer...

Omlandia wacht spannende middag bij Noordscheschut

Voor Omlandia zal pas op de laatste speeldag blijken of men volgend jaar wederom in de Eerste Klasse mag spelen. Zaterdag werd er zonder goals tegen VIBOA geremiseerd, een resultaat waarmee alleen de bezoekers zich veilig speelden. Omlandia heeft zaterdag in Noordscheschut alle lijfsbehoud-touwtjes in eigen handen. Bij winst is men sowieso veilig, bij een gelijkspel of verlies zal gekeken worden naar de concurrenten Buitenpost en LTC.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Start Wedstrijden Wedstrijdverslagen