Please update your Flash Player to view content.

Overschrijving

Overschrijving naar v.v. Omlandia

Als je bij vv Omlandia wilt komen voetballen en momenteel lid bent van een andere vereniging volg dan onderstaande stappen:

• 1. Vul het interesse formulier in op de site van v.v. Omlandia (zie lid worden) en geef hierop aan dat je overschrijving aanvraagt;
  • 2. De ledenadministratie van vv Omlandia regelt dan de overschrijving met je oude club:
  • 3. Vervolgens ontvang je van vv Omlandia een aanmeldformulier als je deze hebt ingevuld en terug hebt gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar het onderstaand adres is je lidmaatschap bij vv Omlandia officieel.

• Gelet op de uiterste overschrijving dag 15 juni, willen wij graag uiterlijk 12 juni alle gegevens ontvangen.

Ledenadministratie v.v. Omlandia
    Emmerwolderweg 16
    9791 JA Ten Boer

Overschrijving naar een nieuwe vereniging

• 1. Geef bij je nieuwe club aan dat je overschrijving aanvraagt, je nieuwe club gaat dan digitaal het verzoek indien bij vv Omlandia;
  • 2. Omlandia controleert of er nog financiĆ«le verplichtingen zijn (contributie/boetes) en zal je overschrijving accorderen;
  • 3. Je nieuwe club brengt je op de hoogte wanneer de overschrijving is goedgekeurd.
  • U bevindt zich hier: Start Vereniging Ledenadministratie Overschrijving