Please update your Flash Player to view content.

Lid worden van v.v. Omlandia

U wilt lid worden van v.v. Omlandia of u wilt meer weten over het lidmaatschap van de vereniging? Vul dan het onderstaande formulier in en druk op de knop 'Verstuur formulier'. Afhankelijk van de geboortedatum zal dan iemand van de jeugdcommissie (voor jeugdspelers) of de secretaris (voor senioren) contact met u opnemen. Ook is het mogelijk om lid te worden zonder zelf actief te zijn als speler in één van de teams: de vereniging is een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen die 'iets met voetbal heeft' en/of iets voor de voetbalvereniging wil betekenen als vrijwilliger (leider, trainer, scheidsrechter, bestuurslid, lid van één van de commissies, schoonmaker, kantine-medewerker, etc). Vul dus zeker ook het formulier in als u interesse heeft voor een functie als vrijwilliger binnen de vereniging!

Voor jeugdspelers geldt dat er altijd contact opgenomen wordt met één van de ouders. Zij zullen namelijk toestemming moeten verlenen om lid te worden, omdat er aan het lidmaatschap als speler ook een contributie verbonden is.

Het lidmaatschap van v.v. Omlandia geldt steeds voor de periode van één jaar, waarbij aan het einde van elk voetbalseizoen het lidmaatschap automatisch met een jaar wordt verlengd. Opzeggen is uiteraard mogelijk, mits dit tijdig gebeurt. In het clubblad, dat elke vier weken verschijnt tijdens het seizoen, wordt tegen het einde van het seizoen meerdere keren melding gemaakt van de uiterste datum waarop opzegging kan plaastvinden. Het clubblad is het officiële mededelingen-orgaan van v.v. Omlandia; we nemen daarom aan dat iedereen op de hoogte is van de genoemde uiterste datum.

Door het formulier in te vullen wordt u niet automatisch lid. Uw gegevens zullen eerst door de secretaris worden gecontroleerd, waarna er contact met u opgenomen zal worden. Voor de uiteindelijke aanmelding is een handtekening vereist; uw gegevens zullen tot de uiteindelijke aanmelding niet worden opgenomen in onze administratie. De gegevens die u invult zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld; dit betekent onder meer dat wij uw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen.

Aanmeldingsformulier lidmaatschap v.v. Omlandia
  1. Naam en adresgegevens
  2. Voornaam(*)
    Vul uw voornaam in.
  3. Achternaam(*)
    Vul uw achternaam in.
  4. Adres(*)
    Vul uw adres in.
  5. Postcode(*)
    Vul uw postcode in.
    Voorbeeld: 9791 AA
  6. Woonplaats(*)
    Vul uw woonplaats in.
  7. Telefoonnummer(*)
    Vul uw telefoonnummer in.
    Voorbeeld: 0503021837
  8. Overige gegevens
  9. Geboortedatum(*)
    Vul uw geboortedatum in.