Please update your Flash Player to view content.

Kantine

Voor leden van Omlandia is het een begrip: de kantine. Dankzij de kantinecommissie en de vele vrijwilligers is het er altijd gezellig en daardoor de ideale plek om de zojuist gespeelde wedstrijd nog eens te bespreken. Of in andere termen: dé plek voor de derde helft!

Openingstijden en reglement

Kantine v.v. OmlandiaDe kantine is op de volgende dagen en tijden geopend:

• Op dinsdagen van 19.00 uur tot 23.00 uur.
  • Op donderdagen van 19.00 uur tot 23.00 uur.
  • Op zaterdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Mocht er sprake zijn van afgelastingen, dan kan het zijn dat de kantine op zaterdagen later open gaat. Daarnaast is de kantine ook geopend als er door de week wedstrijden of andere evenementen zijn.

Wettelijk gezien is de vereniging verplicht een bestuursreglement op te stellen waarin met name zaken rondom de verkoop van alcoholhoudende dranken worden geregeld. Omdat hierover nog wel eens vragen worden gesteld, stellen we de complete tekst van het bestuursreglement hier beschikbaar.

Informatie voor onze vrijwilligers

Voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de kantine stellen we de volgende gegevens beschikbaar:

• Het kantinerooster, waarin je kan zien wanneer je kantinedienst hebt.
U bevindt zich hier: Start Vereniging Kantine