Please update your Flash Player to view content.

Sponsoring

OMLANDIA biedt een breed pakket aan reclamemogelijkheden; zoals reclameborden langs het hoofdveld, advertenties in het clubblad en presentatiegids, shirtreclame, etc. De sponsoren hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal.
Ook zijn de sponsoren ieder jaar van harte welkom tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. En één keer per 2 jaar wordt er een gezellige sponsoravond georganiseerd.

Sponsor Power Point Presentatie
Elke sponsor wordt als extra verwerkt in de Power Point presentatie, die elke zaterdag in de kantine, op groot scherm, bij thuiswedstrijden van het 1e elftal getoond zal worden.

Verenigingsinformatie

Naast de inzet van vrijwilligers, bestuursleden, trainers en leiders is het belangrijk voor iedere sportvereniging om een goede financiële basis neer te zetten. Dit wordt mede bereikt door de steun van onze sponsoren. De relatie met deze groep is dan ook van essentieel belang voor de toekomst. Kortom: de sponsoren zijn zeer waardevol voor OMLANDIA.

Eens per 4 weken komt het clubblad “de Treffer” uit (gedrukte oplage ± 210 stuks en verspreid per mail en gepubliceerd op de site), met verslagen, uitslagen en het voetbalprogramma voor de komende weken. Het clubblad wordt thuisbezorgd bij de leden, donateurs, sponsoren en leden van de Club van 50 EURO die in Ten Boer woonachtig zijn. Sponsoren buiten Ten Boer ontvangen het clubblad digitaal.

Ook wordt er jaarlijks een presentatiegids uitgegeven maar deze worden bij alle sponsoren bezorgd.

U bevindt zich hier: Start Sponsoring