Please update your Flash Player to view content.

Een stroeve start

We zijn nog maar 5 wedstrijden onderweg en hebben een stroeve start, achterin worden de zekerheidjes Bijman (drukke boer in stormachtige dagen) van der Wijk en Groenewold (blessureleed) node gemist. Met Poel en Faber staat het de laatste 2 wedstrijden overigens goed, waarbij gezegd moet worden dat er nogal veel van de vrijdagavond afhangt.

Middenveld staat ook als een huis, alleen rennen we met zijn allen zo hard dat we na een uur "leeg" zijn en terug verlangen naar de lengte van wedstrijden in de E'tjes. Meer rust in ons spel is het credo alleen weten we niet hoe dat moet.

Voorin ligt het grootste probleem, het probleem dat we al jaren hebben.....we scoren niet of nauwelijks. We dachten met Slagter 20 goals voor dit seizoen gekocht te hebben......helaas, hij ligt achter op schema.

Met 2 punten uit 5 wedstrijden staan we onderaan maar als we zo door voetballen komen de punten wel. Winnen doen we net zoals verliezen met zijn allen......op een enkeling na. De sfeer is ondertussen weer uitstekend, houden zo mannen, dan komen de punten ook.

Jullie tijdelijke leider

U bevindt zich hier: Start Senioren Omlandia 4 Verslagen Omlandia 4