Please update your Flash Player to view content.

Omlandia 4 terug op aarde

Na een geweldige competitiestart staan we weer met beide benen op de grond.

Achtereenvolgens werden Poolster, De Fivel en De Pelikanen opgerold waarna de moeilijke oktobermaand wachtte. Stedum thuis, Nieuwolda uit en Middelstum thuis het programma. Als voorlopig nummer 1 troffen we daarmee de nummer 2, 3 en 4 uit onze competitie.

Stedum thuis leverde met personele problemen, Jan op de tractor en Ivo in de USA, op. Gelukkig konden we wel voetballen omdat het 3e zich terugtrok wegens (ook) een tekort aan spelers en zo konden we nog een behoorlijk elftal op de been brengen. Met Erwin Buist en Rogier Wolters van het 3e konden we het gelouterde Stedum van ons afschudden waarbij het 1e doelpunt van Erwin een hoogtepunt was.

Met 12 uit 4 gingen we een week later richting Nieuwolda, helaas vielen er al snel 2 spelers geblesseerd uit en tevens moest onze rots in de branding Bernard Westerholt na 30 minuten passen. Nieuwolda was beter, ook al had Frans vd Heide (bedankt) van het 5e ons op 0-1 moeten zetten, maar na 2-0 achter met rust maakten we toch de aansluitingstreffer en hadden we zelfs de gelijkmaker kunnen maken. Na dubieus fluiten van de plaatselijke scheids kwamen we 10 minuten lang met 9 man te staan. Zowaar hielden we stand maar toen was het pijpje ook leeg, uiteindelijk verloren we met 1-4. In deze wedstrijd scheurde Marcel Faber zijn pees en zal helaas dit jaar niet meer in actie komen, beterschap! Op 13 februari 2016 kan Marcel zijn rentree vieren tegen….Nieuwolda.

Afgelopen zaterdag Middelstum thuis, beide 12 uit 5, het ging ergens om. Helaas kwamen we in de blessuretijd van de 1e helft op een 0-1 achterstand wat tevens de eindstand was. Ook hier ontbrak het ons aan geluk. De inmiddels uit de States teruggekeerde Ivo had met een schitterende volley de 1-0 op de schoen, helaas rakelings naast. Reint Oosting ook in de 1e helft alleen op de keeper af, Jouke Kevelam kopte net naast. Het dubbeltje viel de laatste twee wedstrijden niet onze kant op, vroeg of laat gebeurt dat natuurlijk wel.

Jammer van de laatste twee wedstrijden jongens maar er gaat ook zoveel goed……Brandon keept geweldig, ze slapen bij Omlandia ;-) Hij praat en roept zelfs, we hadden niet zo hoog gestaan als hij er niet was. Rick Groenewold is weer terug als vanouds. Hij veroorzaakt wel onnodig penalty’s maar gelukkig hebben wij Brandon. Dat Jaap Bosch af en toe meedoet geeft ons ook wat meer lucht, we hopen je (nog) vaker te zien. Ook al hebben we een smallere selectie dan vorig seizoen, tot nu toe redden we ons aardig. Ik wil daarbij wel het 3e en het 5e bedanken, zonder hun was het moeilijker geworden. We zijn altijd tot een wederdienst bereid.

Zaterdag 31 oktober wacht ons Corenos 4 uit, we gaan ervoor!

Een stroeve start

We zijn nog maar 5 wedstrijden onderweg en hebben een stroeve start, achterin worden de zekerheidjes Bijman (drukke boer in stormachtige dagen) van der Wijk en Groenewold (blessureleed) node gemist. Met Poel en Faber staat het de laatste 2 wedstrijden overigens goed, waarbij gezegd moet worden dat er nogal veel van de vrijdagavond afhangt.

Middenveld staat ook als een huis, alleen rennen we met zijn allen zo hard dat we na een uur "leeg" zijn en terug verlangen naar de lengte van wedstrijden in de E'tjes. Meer rust in ons spel is het credo alleen weten we niet hoe dat moet.

Voorin ligt het grootste probleem, het probleem dat we al jaren hebben.....we scoren niet of nauwelijks. We dachten met Slagter 20 goals voor dit seizoen gekocht te hebben......helaas, hij ligt achter op schema.

Met 2 punten uit 5 wedstrijden staan we onderaan maar als we zo door voetballen komen de punten wel. Winnen doen we net zoals verliezen met zijn allen......op een enkeling na. De sfeer is ondertussen weer uitstekend, houden zo mannen, dan komen de punten ook.

Jullie tijdelijke leider

U bevindt zich hier: Start Senioren Omlandia 4 Verslagen Omlandia 4