Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Fotoverslag Omlandia 1 - Viboa

Sfeerfoto's van de gewonnen wedstrijd van vanmiddag tussen Omlandia en Viboa. De allesbeslissende treffer viel in de 55e minuut en kwam op naam van Jan Oosterbeek.

Ondanks de straffe wind, veel publiek. De tribune is bijna klaar en er wordt nu al volledig gebruik van gemaakt!

Omlandia gaat voor niets minder dan de zege tegen Buitenpost

Na één oefenduel en drie bekerduels staat eindelijk de wedstrijd voor deur waar men bij Omlandia al lange tijd naar uitkeek. Zaterdag staat namelijk de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma en daarin worden de degens gekruist met Buitenpost. Met een nagenoeg fitte spelersselectie acht trainer Robbie Wentink Omlandia sterk genoeg om het seizoen in Ten Boer met een winstpartij op de Friezen te beginnen.

Lees meer...

Video: Samenvatting Omlandia - ACV.

Samenvatting van de bekerwedstrijd Omlandia - ACV op 30 augustus 2014. Met dank aan ACV TV.

{avsplayer videoid=1 width=650 height=367}

Omlandia moet ACV verrassen voor verlenging bekeravontuur

Na de eerdere bekerremise van vorige week tegen Nieuw Buinen (1-1), werd dinsdag de tweede poulewedstrijd met 2-1 verloren van VIBOA. Op deze zege viel gezien de kansenverhoudingen weinig af te dingen, al blijft voetbal dikwijls erg onvoorspelbaar. Wellicht kan dat gegeven zaterdag ook een strohalm bieden aan Omlandia. In eigen huis moet er namelijk gewonnen worden van zaterdaghoofdklasser ACV om een vervolg aan het bekeravontuur te kunnen geven.

Lees meer...

Omlandia wacht spannende middag bij Noordscheschut

Voor Omlandia zal pas op de laatste speeldag blijken of men volgend jaar wederom in de Eerste Klasse mag spelen. Zaterdag werd er zonder goals tegen VIBOA geremiseerd, een resultaat waarmee alleen de bezoekers zich veilig speelden. Omlandia heeft zaterdag in Noordscheschut alle lijfsbehoud-touwtjes in eigen handen. Bij winst is men sowieso veilig, bij een gelijkspel of verlies zal gekeken worden naar de concurrenten Buitenpost en LTC.

Lees meer...

Gehavend Omlandia wacht lastige klus tegen VIBOA

Voor Omlandia wachten nog twee duels waarin het zich definitief kan verzekeren van nog een jaar voetbal in de Eerste Klasse. Vorige week werd er met 4-1 verloren bij VEV ’67, maar omdat ook de degradatieconcurrenten onderuit gingen, veranderde er in de staart van de ranglijst niets. Omlandia heeft 3 en 4 punten voorsprong op respectievelijk Balk en LTC. Daarom kwamen de gele kaarten voor Dennis Loer, Jeroen Haan en Martin Oudman tegen VEV ’67 ongunstig uit. Het drietal is geschorst tegen VIBOA.

Lees meer...

Resultaat voor Omlandia heilig bij VEV ‘67

Omlandia kan terugkijken op een goede week. Zaterdag werd er niet heel goed gespeeld, maar wèl gewonnen bij hekkensluiter Oeverzwaluwen: 1-2. Met dit resultaat gaf Omlandia de ploeg uit Koudum het laatste zetje richting de Tweede Klasse. Om niet via de nacompetitie dezelfde weg te bewandelen, moet Omlandia zich nog altijd zien veilig te spelen. Zaterdag kan daarvoor een belangrijke stap gezet worden in het uitduel bij VEV ’67.

Lees meer...

Omlandia wil handhaving boost geven met zege op PKC ‘83

Met nog vijf duels in de Eerste Klasse E te gaan, kan het onderaan de ranglijst nog alle kanten op. Met het puntje dat Omlandia tijdens haar inhaalduel op Urk - wellicht onverwacht - sprokkelde, kreeg de spelersgroep in ieder geval een morele opkikker. Zaterdag hoopt Omlandia zelfs op een driepunter, wanneer het wisselvallige PKC ’83 naar Ten Boer komt. Toch zijn de bespelers van sportpark De Kring al 6 duels ongeslagen. Het wordt tevens een clash tussen de topscorers van 1E: Jeroen Haan (13) en Erdem Yeni (14).

Lees meer...

Video: samenvatting sv Urk - vv Omlandia

Samenvatting van de wedstrijd sv Urk - vv Omlandia, met nabeschouwing van beide trainers.

{avsplayer videoid=1 width=500 height=282}

Omlandia gaat mouwen opstropen tegen BCV

Zelden zullen overwinningen zo zoet hebben gesmaakt als afgelopen zaterdag. In het hol van de leeuw wist Omlandia in een zonovergoten ambiance de derby in en tegen Bedum in haar voordeel te beslissen: 0-1. Na twee opeenvolgende zeges heeft Omlandia een sprongetje op de ranglijst gemaakt en staat het zesde. Zeven punten hoger staat het Friese BCV op de 5e plek genoteerd. De ploeg van Uilke Damstra is zaterdag te gast in Ten Boer.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Start Senioren Omlandia 1 Verslagen Omlandia 1