Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Ziela noten (Wedstrijdverslag JO7-1)

Als een veredelde Heintje Davids ben ik terug! “Huh?” zult u denken...”die gozert was toch gestopt?” En dat klopt, sterker nog, mijn opvolger heeft zijn eerste verslag al geschreven opgeleukt met prachtige foto’s! Een prachtig mooi verslag....maar dan nu echt van mij de laatste...we schrijven een toernooi in Harkstede. Op weg daarnaartoe hebben we dochter Winter aan boord, op de achterbank naast onze jongste. We luisteren naar André Hazes JR en mijn gedachten gaan 18 jaar vooruit. Zoveel liefde tussen 2 kindjes heb ik nog niet eerder gezien en ik zie mezelf over 18 jaar de trouwauto besturen met Jolie en Milan op de achterbank. Coach Winter in tranen bij het gemeentehuis, beide moeders vallen van geluk in elkaars armen, Dre Hazes JR zingt “Leef”...perfectie in zijn puurste vorm... en dan zijn we in Harkstede en ben ik weer in het hier en nu.... coach Winter pept zijn mannen voor de laatste keer op. Vorige week nummero uno op een toernooi en dat is lastig evenaren...
Het is vies weer, klam, als we het toernooi openen tegen Velocitas. Er gebeurt van alles, u wilt het graag weten, maar als het eindsignaal klinkt is het 0-7. En niet voor ons zullen we maar zeggen. No more words...
Tegenstander 2 is Noordpool en onze wekker is gegaan! Julian maakt de 1-0, toch wordt het nog heel effekes 1-1. Kazeem schiet op de paal en Levi maakt de 2-1. De beuk zit er vol op aan onze kant. Yanieck weet niet meer welke kant op en schiet bijna in eigen goal. En dan wordt het effekes 2-2. Onze jonge Gullit in zijn beste dagen, Kazeem, maakt prachtig 3-2. Via Levi en Julian lopen we uit naar 5-2.
Grijpskerk komt niet opdagen zonder bericht, ik vind daar wat van. Het zorgt ervoor dat we een lange pauze hebben. En dat is er de oorzaak van dat we onze kids uit bomen moeten tillen, weg halen bij sloten, uit elkaar moeten trekken, oftewel druk!
Tegen Harkstede winnen we met 3-1 na goals van Tim, Julian en een eigen doelpunt. Yanieck verdedigt echt goed, net zoals zijn maatje Tim.
We eindigen dit toernooi bijna zoals we begonnen, een dikke nederlaag tegen Lewenborg met 6-0.

Ziela_noten_1

We worden 3e en krijgen een prachtige medaille. Yanieck neemt afscheid van zijn teammaatjes, met pijn in het hart. Ieder teamgenootje krijgt een aardigheidje en dan gaat het boek dicht. Dit was het seizoen JO-7. Een prachtig seizoen met mooie prestaties, veel lol, super trainingen, bezielende leiding en vooral veel betrokken ouders. Hoe koud het ook was, hoe nat ook en in combinatie koud en nat: de ouders, ze waren er, altijd! Op ieder tijdstip...ik neem mijn pet af voor jullie en voor mezelf....

Voor de echt laatste keer groet ik u!

Anne Post

Ziela_noten_2

En hij, mister anoniem, hoopt dat ik het vergeet.....
Lieve Mets, heb jij dat wel es? Dan krijg je een boodschappenbriefje van je lieve vrouw. Dit doen vrouwen omdat ze denken dat wij, mannen, het geheugen hebben van een miereneter. En vaak is dat ook zo. Een vader werd op pad gestuurd om boodschappen te doen en op het lijstje stond onder andere: noten, zie la...Dit deed vrouwlief zodat manlief even in de la zou kijken zodat hij ook visueel een voorstelling zou hebben van de noten die hij moest halen. Maar man als hij is denkt: Ziela noten????? Welk merk noten is dat nu weer? De medewerksters van een niet nader te noemen supermarkt hebben alles onderste boven gekeerd, de directie in Gieten werd gebeld, de baas moest terugkomen van vakantie, maar er was niemand die aansloeg op het merk Ziela noten. Vaders ging gedesillusioneerd terug naar vrouwlief.
Nu kan ik zeggen dat het hier om Michel Winter gaat, ik zou dat kunnen doen, persvrijheid zullen we maar zeggen. Maar, ik begrijp ook dat dit soort verhalen je nog lang na gedragen kunnen worden, toch Mets? Dus ik stap even op de rem, ik ga in de ho-ijzers, ik ga niet vermelden om wie het gaat. Noem het vriendschap.
En vriendschap hebben en houden we in Ten Boer!

Het gaat u allen meer dan goed!

Laatste nieuws

14 november 2018, 15:11
Vrijdag 28 december 2018 is de 16e klaverjasmarathon van vv Omlandia. Meer informatie volgt.
12 november 2018, 23:27
Op 15 december staat Omlandia's kantinequiz weer op het programma. Net zoals de voorgaande jaren zal...
07 november 2018, 15:43
Hallo Leden van Omlandia,   De jeugd van Omlandia kan uw steun goed gebruiken en daarom...
30 september 2018, 15:10
Beste jeugdkeepers, in verband met de extra aanmeldingen voor de keeperstraining hebben we de...
U bevindt zich hier: Start Nieuws Jeugd Ziela noten (Wedstrijdverslag JO7-1)