Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Omlandia JO7 wint toernooi SC Scheemda (Wedstrijdverslag JO7-1)

Onze mannen moesten vandaag op pad zonder onze eigen razende reporter dhr. Post. Wij speelden daar een toernooi met als tegenstanders Scheemda, ZNC, NWWC en Kroonpolder.

U zult in dit schrijven alleen informatief worden geïnformeerd, zonder extra anekdotes en grappen waar dhr. Post erg goed in is en waar hij ook erg in werd gewaardeerd, totdat hij aangaf te gaan verhuizen naar Assen en het gezin ons gaat verlaten.

Wij zullen uiteraard de familie Post erg gaan missen en in het bijzonder natuurlijk voetballer Yanieck Post!

Er werd een hele competitie opgezet met maar liefst 8 wedstrijden van 10 minuten!!! Wij vonden dit zelf voor kids van 6 jaar wel iets teveel van het goede, maar trainer Oosterbeek gaf aan dat wij als ouders niet moesten zeuren en dat de mannen gewoon aan de bak moesten en gaan met die banaan. Zo werden onze mannen dus het veld in gestuurd tegen SC Scheemda, de wedstrijd werd verloren met 1-0, wat tevens erg tegen de verhouding in was. Maar als de organisatie goed staat, geef je geen doelpunten weg, daarom was direct nadien top overleg!!! of Jan wel de juiste man op de juiste plaats was.
JO7-1-1
Hem werden handreikingen meegegeven en we gaven hem het voordeel van de twijfel en lieten hem in zijn positie als trainer/coach. staan. Oosterbeek die een zeer verdienstelijke speler van Omlandia 1 is, maar als trainer nog nooit een prijs heeft gepakt, maakte dat er wel de twijfel was of hij de druk aankon.

En ja hoor, de mannen pakten het op en vanaf dat moment werden alle tegenstanders het Scheemderbos in gestuurd, met name wedstrijd 5 konden de mannen revanche halen tegen Scheemda en ze werden compleet van de mat gespeeld met 3-0. Door dat resultaat was er weer 100% vertrouwen in onze trainer.

Alle wedstrijden werden met zeer goed, aantrekkelijk en zeer goed veldspel gewonnen.
JO7-1-2

Dit resulteerde aan het eind van de lange dag tot plek 1 van het toernooi, de mannen waren compleet uitgeblust en helemaal aan het einde van hun latijn.
JO7-1-3

Uitbundig werd er feest gevierd, voor de meeste spelers was dit voor het eerst dat ze zich in hun prille leven kampioen mochten noemen. Je zag dat alle moeders en vaders erg trots waren op de mannen en ze werden nadien nog beloond met een welverdiend ijsje.

De kids waren na uitbundig feest te hebben gevierd toe aan de terugreis naar Ten Boer, totdat onze trainer opstond, twee ere rondes ging lopen rond het hoofdveld en vroeg “willen jullie mij alstublieft op de foto zetten met de beker?, dit is namelijk mijn eerste prijs als trainer!!!ˮ
JO7-1-4

Uiteraard werd hier gehoor aan gegeven en werd de trainer ruim gefeliciteerd met zijn gewonnen prijs. Hij gaf zelf ook aan blij te zijn geweest met de vroege evaluatie die dag en hier zijn voordeel mee kon doen die dag.

Moe maar zeker voldaan vertrokken wij weer naar Ten Boer. De heren genaamd Kjeld, Levi, Kazeem, Luca, Tim en Julian zullen vanavond als makke schaapjes in slaap vallen. Volgende week wordt er nog een toernooi afgewerkt bij VV Harkstede, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, voor trainer Oosterbeek aanstaande woensdag een schone taak dat deze toppers niet naast hun schoenen gaan lopen en volgende week de teller gewoon weer op nul staat.

De cijfers van vandaag;
1 wedstrijd verloren
7 wedstrijden gewonnen
Totaal 21 punten
28 doelpunten voor
2 doelpunten tegen


Met vriendelijke groet,

Een trotse vader

Laatste nieuws

14 december 2018, 23:56
Vrijdag 30 november jl. is de derde ronde van de klaverjascompetitie 2018-2019 gespeeld. Er waren deze...
14 december 2018, 23:18
Aan alles komt een einde is een gezegde en dat geldt voor mij nu als Coördinator voor de scheidsrechters...
11 december 2018, 14:53
In verband met de opbouw voor de kantinequiz die a.s. zaterdag bij Omlandia wordt gehouden, sluit de...
02 december 2018, 22:07
Zaterdag 1 december is Omlandia JO13-1 kampioen geworden. In de wedstrijd tegen directe concurrent DVC...
01 december 2018, 23:17
Op 15 december staat Omlandia's kantinequiz weer op het programma. Net zoals de voorgaande jaren zal...
21 november 2018, 10:29
Op vrijdag 28 december 2018 organiseert de vv Omlandia de 16e...
U bevindt zich hier: Start Nieuws Jeugd Omlandia JO7 wint toernooi SC Scheemda (Wedstrijdverslag JO7-1)