Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

FC Groningen sluit seizoen af met duel tegen en bij Omlanda

Omlandia-FC Groningen

Zou René Hovenkamp de Japanse spelmaker Ritsu Doan kunnen afstoppen? Is Jeroen Haan een beetje opgewassen tegen Samir Memisevic en doet Devon Harmsma eigenlijk onder voor Sergio Padt of Kevin Begois?

Op dinsdagavond 15 mei krijgen we daar een antwoord op, want dan speelt FC Groningen de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Omlandia. Een geweldig affiche en wij zullen er alles aan doen om die avond een voorbeeldige gastheer te zijn. Er volgt snel meer informatie over de praktische zaken, waaronder de kaartverkoop.

Maar voor nu: zorg dat je dinsdagavond 15 mei vrij in je agenda houdt!

Katatonisch (Wedstrijdverslag JO7-1)

Om 07.48 uur stappen we deze zaterdagmorgen op de fiets richting het sportpark van de plaatselijke V.V. Het zonnetje doet erg zijn best om ons wakker te maken tijdens onze fietstocht. Zoonlief mag kiezen bij wie hij in de auto stapt en dat is bij zijn grote vriend Kjeld. Achterin de auto heerst een feeststemming en voorin zitten papa Peter en ik katatonisch naast elkaar. Nu zult u denken: die Post heeft een cursus moeilijke woorden bij de LOI gevolgd afgelopen week, maar ik bouw de spanning op en kom er later op terug. We luisteren naar Peter zijn muziek: Bob Dylan en Jimmie Hendrix....helemaal bluessig dwalen mijn gedachten af naar gisteravond, de veel te jong overleden dj Avicii....ik wil Peter vragen of hij ook Avicii aan boord heeft, maar ik laat het maar voor wat het is.....
Bij aankomst in Zuidbroek schijnt de zon uitbundig en na kort overleg schuiven we alle taken in handen van trainer Jan Oosterbeek. Michel, Peter en ik doen niks.... En dit slaat over op het team. De jongens denken dat zij ook hun taken bij Jan neer kunnen leggen en in no time staan we 4-1 achter, onze goal gemaakt door Levi overigens. Ik vergeet zelfs notities te maken van de wedstrijd. Het team begint te morren, ook onderling en het wordt 5-1. Dan gebeurt er iets voor de eerste keer, wat nog een keer voor de tweede gaat gebeuren en straks gebeurt er nog iets voor de eerste keer wat ook nog weer voor een tweede keer gaat gebeuren. Ik weet het, het lijkt allemaal vaag, maar het komt goed geachte lezer......
Ik neem u mee naar Engeland (wat kost dat zult u denken) en wij schrijven Tottenham hotspurs tegen Stoke City. Christian Eriksen scoort voor Tottenham, maar teamgenoot Harry Kane vindt dat hij scoorde. Goed voor vooral zijn ego en zijn doelpuntentotaal dit seizoen. Kane dient een verzoek in bij de Engelse KNVB om het doelpunt aan hem toe te wijzen en dat gebeurt ook.....
Terug naar Zuidbroek (we zetten gelukkig weer voet op Nederlandse bodem)...Kazeem scoort de 2-5 of was het Julian die hem raakte? Met het "Kaneverhaal" in mijn achterhoofd schreeuw ik onmiddellijk dat Kazeem als doelpuntenmaker in het verslag komt....einde gemor.... Het wordt 2-6 en die lui zijn fysiek irritant. Julian maakt nog 3-6 en daarmee is het einde van deze wedstrijd.
Trainer Jan is niet blij en houdt een praatsessie op de middenstip.

HS'88
De praatsessie heeft goed geholpen en we komen met 0-1 achter. Dan is het klaar en de turbo gaat erop: Julian maakt 1-1, Levi 2-1 en de tegenstander maakt de 3-1 in eigen goal. Lief!.....Levi Oosterbeek scoort de 4-1 en we zien weer plezier en lol op het veld.

NEC
Zoonlief scoort bijna in eigen goal, maar er zat gelukkig een duveltje op de paal. Trainer Jan is fanatiek aan het coachen maar desondanks scoort NEC 0-1. NEC scoort nog een keer, maar dan in eigen doel, zodat het weer gelijk is. Ondertussen maak ik kennis met de vrouwelijke variant van een verslaggever, van de tegenstander....Michel stelt onmiddellijk een ruiling voor tussen de verslaggevers en het is fijn om te weten dat je op kwaliteit wordt gewaardeerd en niet op uiterlijk....bedankt Michel....
We hebben een roosvicee-instelling, prikloos....en dan volgt er een strafschop! Voor NEC, nog noooooit vertoond bij JO-7! Officieel mag het ook niet, maar prikloos als we vandaag zijn, vinden we het prima. Strafschop gemist.....
2 minuten later, een goedmakertje, want wat tot vandaag nog nooit gebeurd was, gebeurt nu voor de tweede keer: strafschop! Een wisselspeler van NEC houdt een schot van Kazeem tegen en dat mag niet. Dit keer een strafschop voor ons en Levi scoort de 2-2!
Daarna scoort Levi, offffff, inderdaad, of zit Julian er nog aan? Trainer Jan brult dat Julian nu echt wel genoeg gescoord heeft dus ik noteer Levi....volgzaam als ik ben.
Uiteindelijk eindigen we op 3-3....
Na de wedstrijd verteld trainer Jan dat het katatonisch was vandaag....ik vraag hem of alles verder goed gaat met hem en hij zegt Google maar: katatonisch....volgzaam als ik ben doe ik dit en ik vind het een prachtig bijpassende titel voor dit stuk....
Was er dan geen enkele highlight vandaag? Jawelllll, ik loop bij terugkomst op het sportpark in Ten Boer vriend, collega, maatje en held Mets Elgersma tegen het brede lijf! Als dat je highlight van de dag is dan is de rest van de dag wel erg katatonisch zult u denken....
Het gaat overigens goed met Mets, weinig inspiratie heeft ie door de afgelastingen en niet opkomen dagen van diverse tegenstanders....ik zeg tegen hem: "maar er zijn toch randzaken genoeg om over te schrijven?" Denk aan de Readshop in het dorp, die hebben het na een column in DVHN ook niet makkelijk....Mets kijkt me aan en zegt: Weet je, ik ga ff met de klompen op tafel, ff niks, ff tranquillio. En hij mag dat.....

Ik groet u,

Anne Post

Beëindiging lidmaatschap voor 1-6


Leden die, om welke reden dan ook, hun lidmaatschap willen beëindigen, dienen dit voor 1 juni a.s. via de mail kenbaar te maken.

Afmeldingen voor het veldvoetbal zenden aan:

-R Brondijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmeldingen voor het zaalvoetbal aan:

-A. van Wijngeeren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een verzoek tot overschrijving hanteren wij de volgende procedure:

Overschrijving naar v.v. Omlandia

Als je bij vv Omlandia wilt komen voetballen en momenteel lid bent van een andere vereniging volg dan onderstaande stappen:
1. Vul het interesse formulier in op de site van v.v. Omlandia (zie lid worden) en geef hierop aan dat je overschrijving aanvraagt.
2. De ledenadministratie van vv Omlandia regelt dan de overschrijving met je oude club.
3. Vervolgens ontvang je van vv Omlandia een aanmeldformulier als je deze hebt ingevuld en terug hebt gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar het onderstaand adres is je lidmaatschap bij vv Omlandia officieel.

Gelet op de uiterste overschrijving dag 15 juni, willen wij graag uiterlijk 12 juni alle gegevens ontvangen.

Ledenadministratie v.v. Omlandia
Emmerwolderweg 16
9791 JA Ten Boer

Overschrijving naar een nieuwe vereniging

1. Geef bij je nieuwe club aan dat je overschrijving aanvraagt, je nieuwe club gaat dan digitaal het verzoek indien bij vv Omlandia.
2. Omlandia controleert of er nog financiële verplichtingen zijn (contributie/boetes) en zal je overschrijving accorderen.
3. Je nieuwe club brengt je op de hoogte wanneer de overschrijving is goedgekeurd.

Leden die zich niet tijdig afmelden, dienen er rekening mee te houden dat ze toch contributie verschuldigd zijn voor het komende seizoen.

24 mei 2018: Humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ in de Tiggelhal

Op 24 mei 2018 is de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ in de Tiggelhal in Ten Boer. De voorstelling is een leuke avond uit voor ouders, trainers en iedereen die met sportende kinderen te maken heeft. De voorstelling gaat in op positief opvoeden en kan een krachtige aanzet zijn voor een nog positiever beweegklimaat voor de kinderen in Ten Boer, zowel op school als bij de sportclub.
Klik hier om je aan te melden of ga naar: http://www.datschietlekkeropzo.nl/.
Dit mag je niet missen!
De toegang is – dankzij de medewerking van het Huis voor de Sport Groningen – gratis, mits je je van te voren aanmeldt.

Het duurt zooo lang (Wedstrijdverslag JO7-1)

Dag lieve lezers, Mets, misschien kent u me nog? Ergens rond Valentijnsdag heb ik mijn laatste verslag geschreven...nu is het niet zo dat ik zoveel liefdesverzoeken heb gekregen dat ik geen tijd had om te schrijven, maar ons voetbal werd afgelast....steeds weer...week op week....maand op maand.
Zoonlief en ik gingen ons stierlijk vervelen op de zaterdagen, dus wat doe je dan als betrokken vader? Leuke uitjes doen! Mets, ik zal je even een kleine opsomming geven zodat je niet denkt “wat zwetst die Tosti weer uit zijn nek”....
We hebben onder andere:
Gekitedsurfd (Engels) in Namibië
Pijnbomen geteld bij de jaarlijkse telling op Hawaï
Meegedaan aan een straatrace op Cuba
Kennis gemaakt met Dokter Pol in Michigan, wel grappig, mijn vader heeft hem vorig jaar ontmoet dus ik zeg tegen hem: I’m Abel’s sun.... grappig
En toen telefoon...ergens in the outback van Alaska: coach en inmiddels warme vriend Michel Winter. “Waar zijn jullie? Zaterdag voetballen en geen schnitzelgezanik...op tijd zijn!” Een luid gejuich ging door de straten van Alaska and here we are, back in town!

We schrijven zaterdag 14 april en we spelen thuis op het prachtige sportcomplex van VV Omlandia..... U zult zich waarschijnlijk afvragen of er ook nieuwe dingen zijn na een rustperiode van enkele maanden? Nou we hebben nieuwe korte broeken. Voordeel van deze korte broeken is dat je geen stukje been meer ziet en ze zijn lekker warm. Het rennen is even wennen (mooi geschreven Tosti, soms geniet ik van mijn schrijfkunsten)....
Het is heerlijk om de geur van kunstgras weer op te mogen snuiven en de jongens hebben er meer dan zin in.
Onze tegenstanders zijn: ZNC (Zuidbroek), HS '88 (Hoogezand) en wederom NEC (Delfzijl)..... Nadat mijn jongste nakomeling een worm heeft ontdekt op het kunstgras, voor mij ook een compleet raadsel hoe zoiets kan, beginnen we de strijd tegen ZNC.
We komen op 0-1 achter, de jongens voelen zich nog onwennig na zoveel trainingsuren en geen wedstrijden, maar herpakken zich knap. Tim maakt de 1-1 en de beer is los...We zijn zoooo blij en vieren de goal! We laten ZNC toch maar de 1-2 maken, vanaf de aftrap overigens, zodat we nu gewoon kunnen voetballen. Wij spelen het liefst vanuit achterstand en onder druk....Onze Tim maakt de 2-2: hij loopt op de goal af, kan simpel scoren, maar Tim denkt: "Dat zou wel heel makkelijk zijn"...dus kapt ie fenomenaal zijn tegenstander uit en schiet beheerst binnen....prachtig. Onze parel Kazeem scoort de 3-2 en onmiddellijk daarna schiet Yanieck op de paal....Het is een prachtpot voetbal en ik geniet. ZEC zet nog één keer aan, maar hun inzet eindigt op de lat....

HS'88

We gaan vrolijk verder en Levi Oosterbeek schiet werkelijk schitterend en van grote afstand de 1-0 binnen. Levi denkt: "dat kan ik heus nog wel een keer" maar dit keer staat de paal in de weg.
Tussendoor maakt HS'88 de 1-1. Beetje druk op de ketel en dan gaan we voetballen. Kazeem begint aan een indrukwekkende solo en Julian maakt de 2-1. Geen vuiltje aan de lucht. Levi scoort zijn tweede prachtgoal en ook Kazeem maakt schitterend zijn tweede. Tim scoort de 5-1....Mets volg je het nog? 5-1! En dat jong van Oosterbeek doet het gewoon nog een keer: Prachtig prachtig prachtig maakt hij zijn derde. Alsof van Basten in '88 gewoon drie keer zijn geweldige goal maakt....zoiets. Julian scoort de 7-1 en scheidsrechter Winter babbelt op zijn gemak met het teleurgestelde publiek uit Hoogezand....7-1! Daar mag je me voor wakker maken....
Mama Kim verzorgd de ranja, ook dat gaat goed ondanks de day after en Mets, er is geen vuiltje, geen wormpje aan de lucht.....

NEC

Na een schot van Levi op de kruising komen we met 0-2 achter, maar de goede lezers weten: Druk en achterstand is doping voor onze jongens, en na twee goals van Julian Winter eindigen we met een zwaarbevochten en verdiend gelijkspel.....
Hawaï was gaaf, Cuba genieten, maar niks weegt op tegen de blije koppies van die jonge gastjes....Hier trainen we iedere week voor en dit is de reden dat ik iedere week op zaterdag, als de haan nog geen kik heeft gegeven, mijn bed uitstap.....

Ps...Lieve vriend Mets, voor jou bijna geen winterstop las ik en jullie hebben het lastig toch in de competitie? Weet je nog dat Louis D zijn bril kwijt was, uit bij CVVB? Dat hij schreeuwde naar de bank, dacht ie, maar ondertussen schreeuwde naar een stel koeien in een weiland? Omdat ie niks zag? Dat we dat zoooo erg voor hem vonden? Dat we gezamenlijk gezocht hebben en zijn bril vonden? Dat Louis toen weer opbloeide als een tulp in het voorjaar? Ik denk daar nog vaak aan en wat ik er mee wil zeggen: hoe koud het ook is en hoe groot de achterstand, er is altijd wel iemand die je bril vindt!

Ik groet u!

Anne Post

Frans Hoek keepersdag verplaatst

De Frans Hoek keepersdag bij Omlandia wordt verplaatst naar de krokusvakantie in 2019. We hebben deze beslissing moeten nemen doordat we niet genoeg aanmelding hebben ontvangen.

We hopen jullie te zien in de krokusvakantie!

Inschrijfformulier Sportdag Omlandia 2 mei as.

Beste Jeugdleden,

Download hier het inschrijfformulier voor de Omlandia Sportdag die wordt gehouden op 2 mei voor JO9 t/m JO15-MO15.

Lever deze bon voor 28 april in de opgavebox op de bar in de kantine. Je kan hem ook inleveren bij je trainer/leider. Zij/hij zal dan zorgen dat het formulier op de goede plek terecht komt.

Meld je snel aan!!!

Vacature Secretaris

Secretaris gezocht


Omdat onze secretaris Andrea Maring heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen, zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris.

Bij vv Omlandia ben je als secretaris het communicatie cement tussen de bouwstenen bestuur, leden en externe partijen. Je vormt met de voorzitter en de penningmeester het Dagelijks Bestuur. Ben je enthousiast en flexibel, kan je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je voor ons de kandidaat waarop we verder willen bouwen.

Taakomschrijving
Het bestuur vergadert gemiddeld 1 keer per maand en het dagelijks bestuur ook.
• Vaststellen noodzaak en doel van de vergadering c.q. agendapunten
• Betrokken zijn bij de samenstelling van de agenda
• Doornemen en/of selecteren van de ingekomen stukken, actielijst/besluitenlijst, notulen vorige vergadering
• Inhoudelijke voorbereiding van de agendapunten
• Opstellen en verzenden van de agenda
• Zorg dragen voor notulering/verslaglegging en verzenden
• Controle op uitvoering van besluiten/afspraken
• Archivering verzorgen

Wat maakt het werk de moeite waard?
Je maakt deel uit van een team vrijwilligers (ook de bestuursleden) die allen uit sociale betrokkenheid tijd en moeite in v.v. Omlandia willen steken. Voetballen is een teamsport waarin ieder ook zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Voor wat betreft bestuur- of vrijwilligerstaken is dat bij ons niet anders.

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?
Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee houden dat er regelmatig vergaderingen (maximaal 1 keer per 2 weken) plaatsvinden. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jou het beste past.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie?
Neem contact op met Johan Bos, voorzitter vv Omlandia bereikbaar op 050-3022714 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubblad De Treffer nr. 7 online

Clubblad 'De Treffer' nummer 7 (april) staat online.

Klik hier voor de Treffer 7 - april 2018.

Hoek waar de klappen vallen… (Wedstrijdverslag JO17-1)

In elke wedstrijd zitten wel momenten waar we wat mee kunnen. Zoals er in elke wedstrijd ook wel periodes zijn waarvan je denkt: had van mij niet gehoeven. Uit bij VV Drachten bijvoorbeeld. Zonnetje op de bol, redelijk wat Omlandianen op de schitterend mooie tribune (bijna nog mooier dan de Wim Bathoorn Tribune!!) en een eerste helft waarvan je inderdaad denkt: had van mij niet anders gehoeven. Al binnen een paar minuten stonden we met 1-0 achter, maar de jongens uit Ten Boer en omstreken rechtten de rug en uit de counter was er spits Hoek die beheerst binnenschoot. De 1-2 voorsprong na weer een mooie uitbraak was een seconde of tien goed voor grote euforie!! Toen bleek dat de grensrechter buitenspel geconstateerd had en was de eerste voorsprong in het kalenderjaar 2018 teniet gedaan, sterker nog, die is er dus nooit geweest. Een mooie schuiver van VV Drachten zorgde dat we toch weer met een achterstand de rust in gingen.

De strafschop die onze spits vlak na rust mocht nemen nadat ie onderuit was gehaald ging mooi richting hoek. Helaas voor ons ging de keeper daar ook heen en had de bal iets meer snelheid mogen hebben. En als een paar minuten later de goal wel aan de andere kant valt heb je dus een momentje!! Even leek het in te storten en vielen de Drachtster-goals weer iets te makkelijk. Maar ook nu kwam er weer wat power boven drijven en wisten we de schade tot 6-1 te beperken. Dat is natuurlijk een serieuze uitslag, maar dat ga ik toch even bagatelliseren. Drachten speelde met allemaal tweedejaars B-junioren, die bijna allemaal een halve en een hele kop (hoofd) groter zijn dan onze jongens. En als Drachten ook nog eens vijf verse krachten kan brengen en wij twee is er toch een deel verklaard. Kortom, een maatje te groot en op de beslissende momenten viel het niet goed.

Een maatje te groot is zo wie zo wel een terugkerende term in deze tweede seizoenshelft. Betekent wel dat je dus de wedstrijden moet pakken tegen de “mindere” teams. Haulerwijk is zo’n team bijvoorbeeld. Wist slechts één wedstrijd te winnen tegen mede laagvlieger RWF uit Frieschepalen. Gelukkig stonden we de tweede helft beter te voetballen en wonnen we die helft ook met 0-1. Ik laat graag ook de lezers nog wat in “actie” komen: de eerst helft werd er 5 keer gescoord en scoorden wij net zoveel doelpunten als in de tweede helft!! De juiste uitslag kunt u mailen naar Anne Post! Onder de goede inzenders wordt een zelfgebakken cake met slagroom en van die kleine spikkeltjes verloot! Maar al met al weer geen winst.

Maar Mets, hoor ik menig lezer denken, die wedstrijd tegen Feanstars, daar moet je toch ook nog iets over schrijven, is het niet?? Natuurlijk, beste lezer, in het kader van de volledige openheid van zaken zal ik ook die wedstrijd nog even kort voor het voetlicht halen, met de nadruk op kort… Eigenlijk was het in de eerste helft en begin tweede helft geen aanleiding dat er een monsteruitslag zou komen. Dat gebeurde echt in het laatste deel. Elke kans, elk schot op doel was en goal en met een beschamende 2-9 zochten we de kleedkamer op.

Na het beschrijven van drie verliespartijen wil ik toch positief eindigen; In alle wedstrijden zaten momenten, periodes waar me wat mee kunnen. Waar je met spelers en staf op terug kunt komen en zeggen: weet je nog wel die wedstrijd tegen die en die en hoe we dat toen deden. Teruglezend besef ik dat ik dit verhaal eindig zoals ik begon… De cirkel is rond. Over rond gesproken nog een mooie oneliner (van Gary Lineker in dit geval: De bal is rond, we spelen elf tegen elf en uiteindelijk winnen we komende zaterdag 14 april (10:30 thuis) van SJO SV Oostenburg!!!!!!!!!

Ik groet u


Mets Elgersma

Nb iemand iets van Anne Post vernomen? Writersblok of extra lange winterstop??

Laatste nieuws

21 april 2018, 16:22
Zou René Hovenkamp de Japanse spelmaker Ritsu Doan kunnen afstoppen? Is Jeroen Haan een beetje...
21 april 2018, 16:14
Om 07.48 uur stappen we deze zaterdagmorgen op de fiets richting het sportpark van de plaatselijke V.V....
18 april 2018, 15:15
Op 24 mei 2018 is de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ in de Tiggelhal in Ten Boer....
15 april 2018, 21:18
Dag lieve lezers, Mets, misschien kent u me nog? Ergens rond Valentijnsdag heb ik mijn laatste verslag...
14 april 2018, 15:19
De Frans Hoek keepersdag bij Omlandia wordt verplaatst naar de krokusvakantie in 2019. We hebben deze...
Vacature Secretaris (Bestuursmededeling)
12 april 2018, 22:00
Omdat onze secretaris Andrea Maring heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen, zijn...
12 april 2018, 21:59
Beste Jeugdleden, Download hier het inschrijfformulier voor de Omlandia Sportdag die wordt gehouden...
10 april 2018, 19:29
Clubblad 'De Treffer' nummer 7 (april) staat online. Klik hier voor de Treffer 7 - april 2018.
09 april 2018, 22:55
In elke wedstrijd zitten wel momenten waar we wat mee kunnen. Zoals er in elke wedstrijd ook wel...
09 april 2018, 22:50
persbericht TEN BOER – Omlandia is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een verzorger(ster)....
05 april 2018, 17:44
Leden die, om welke reden dan ook, hun lidmaatschap willen beëindigen, dienen dit voor 1 juni a.s....
03 april 2018, 18:13
Beste jeugdleden, Op woensdag 2 mei (meivakantie) organiseert Omlandia een sportdag voor de JO9 t/m...
29 maart 2018, 19:33
Er zijn 64 mooie foto’s geplaatst van de wedstrijd Omlandia JO-19 tegen Middelstum JO-19 op 24 maart....
Gezocht kantinemedewerker(s) (Bestuursmededeling)
18 maart 2018, 22:36
v.v. Omlandia biedt u of uw kinderen voor en na afloop van een training/wedstrijd graag wat te drinken...
15 maart 2018, 13:38
Sinds vandaag kun je van je eigen team de stand weer bekijken op onze website. Ga naar je elftal en...
14 maart 2018, 10:05
Vanmorgen hebben we een paar wijzigingen doorgevoerd in het menu. Onder het kopje "Wedstrijden"...
08 maart 2018, 00:17
Wat een vreemde titel van dit stuk proza, hoor ik u denken. Een enkeling zal een...
08 maart 2018, 00:10
De invulling van begeleiders en trainers voor komend seizoen is al weer gestart. Ook voor de JO19 is nu...
U bevindt zich hier: Start Nieuws