Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Simon Schuil jr. volgt Jan Afman op bij Omlandia 2

Omlandia heeft Simon Schuil jr. weten te strikken als nieuwe trainer van de B-selectie en daarmee tevens Omlandia 2. Simon wordt de opvolger van Jan Afman, die eerder dit seizoen heeft aangegeven te stoppen als trainer van Omlandia 2.

Simon is op dit moment hoofdtrainer bij vierdeklasser De Fivel uit Zeerijp, waar hij na drie seizoen te kennen heeft gegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Simon is duidelijk in zijn ambities, maar na de aankondiging van zijn vertrek bij De Fivel, is er voor hem geen club voorbij gekomen die past in deze ambities. Hierdoor zijn Omlandia en Simon in gesprek gegaan en hebben elkaar weten te vinden.

Simon heeft overigens al een aardige staat van dienst bij Omlandia, meerdere jeugdteams onder zijn hoede gehad en is op dit moment nog steeds actief voor de jeugd van Omlandia. Daarnaast was hij de assistent trainer van Casper Goedkoop en later bij René Wollerich bij de hoofdmacht van Omlandia. In het seizoen 2013-2014 nam hij zelfs halverwege het seizoen de honneurs waar toen Wollerich Omlandia tussentijds verliet en deed dit voortreffelijk in de Eerste klasse E.

Omlandia heeft de buitenkans om Simon als nieuwe trainer van het tweede elftal aan te stellen aangegrepen en hoopt met zijn deze keuze een passend vervolg te geven aan de goede prestaties en ingeslagen weg bij het 2e elftal van Omlandia.

Reis Omlandia 1 achterna naar Klazienaveen

Zaterdag staat voor de hoofdmacht van Omlandia de vierde wedstrijd van 2018 op het programma. In Klazienaveen gaat Omlandia op bezoek bij de gelijknamige club die eerder dit seizoen met 1-3 In Ten Boer wist te winnen.

De club van voormalig Omlandia-trainer Casper Goedkoop doet het dit seizoen verrassend goed en strijdt mee om de bovenste plaatsen. Tot dusver verzamelde FC Klazienaveen (4e) 28 punten, drie meer dan Omlandia (5e). De ploeg van Freddy Strating had daar echter twee wedstrijden meer voor nodig dan de ploeg van Casper Goedkoop. Afgelopen zaterdag leek zijn ploeg drie punten mee te nemen uit Gramsbergen, maar in blessuretijd verspeelde Klazienaveen nog een 1-3 voorsprong en moest het genoegen nemen met puntendeling: 3-3. Omlandia boekte op haar beurt zaterdag voor de derde opeenvolgende maal de nul, maar wist - in tegenstelling tot de overwinningen tegen Pelikaan S (0-2) en SV Gramsbergen (3-0) - zelf ook niet tot scoren te komen tegen laagvlieger FC Meppel: 0-0.

Benieuwd of Omlandia zich zaterdag op sportpark De Planeet van FC Klazienaveen kan revancheren voor de eerdere nederlaag dit seizoen? Je kunt het van dichtbij aanschouwen door met de spelersbus mee te reizen naar Klazienaveen. De bus vertrekt om 11:45 uur vanaf de parkeerplaats bij Omlandia. Volwassenen die willen meerijden betalen vijf euro; kinderen 2,50 euro.

Clubblad De Treffer nr. 5 online

Clubblad 'De Treffer' nummer 5 (februari) staat online.

Klik hier voor de Treffer 5 - februari 2018.

Memo voor clubscheidsrechters

Naar aanleiding van een spelsituatie in de wedstrijd Twente-AZ hebben enkele clubscheidsrechters gevraagd hoe het precies zit met de sanctie die volgt op het ten val brengen van een doorgebroken speler.

Concreet: wanneer is er sprake van een gele of rode kaart in combinatie met een strafschop?

In het jargon spreken we hier over de triple-punishmentregel. De uitleg is als volgt: Alleen een rode kaart bij het ontnemen van een scoringskans als er sprake is van een handsbal, vasthouden, duwen of als er geen intentie is om de bal te spelen.
Dat de beoordeling van een spelsituatie niet altijd gemakkelijk is, was te zien in de genoemde wedstrijd Twente-AZ. Het beeld via de hoofdcamera gaf de indruk dat er sprake was van duwen en dat een rode kaart moest volgen. Ook de commentator van FOX was die mening toegedaan. In de herhaling werd echter duidelijk dat van duwen geen sprake was maar het ten val brengen met de voet.
De scheidsrechter van dienst beoordeelde de situatie als “de intentie om de bal te spelen” en volstond daarom met een gele kaart en een strafschop. Wie de wedstrijd heeft gezien mag zelf oordelen.

Voor onze clubscheidsrechters de kern van het geheel nog eens samengevat:
Een rode kaart bij het onderbreken van een aanval met een doorgebroken speler volgt alleen als er sprake is van:
Ontnemen van een scoringskans door een handsbal, vasthouden, duwen of geen intentie hebben de bal te spelen.

Albert Nijboer
Scheidsrechterscoördinator jeugd

Kom maar op.. (Wedstrijdverslag JO17-1)

O zeker, spelers en staf van JO17-1 hebben ook stil gezeten. Volgens anonieme bronnen sommigen met de benen op tafel, anderen zo languit op de bank dat er niemand meer bij kon komen zitten. Bij een enkeling werd zelfs geconstateerd dat er even een uiltje werd geknapt, een powernap genomen. Maar vanaf 15 januari was het weer actie!!! Was ook nodig, er waren direct een paar oefenpotjes ingepland. HSC uit Sappemeer staat ongeslagen boven aan in de tweede klasse en wil graag eens zien waar ze staan tegen een goed team uit de eerste klasse. Op een moeilijk (“moeilijk moeilijk” zou boer Olke van boer zoekt vrouw zeggen) te bespelen kunstgrasveld van Omlandia (sneeuw) is het uiteindelijk de eerste klasser die met 3-2 weet te winnen. Na afloop genieten we in de bestuurskamer van een lekkere lunch (met lekker veel knakworsten, hulde Trea) en praten over de doelstelling voor de tweede seizoenshelft, over het hoe wat waarom en waarom niet in ons team en wat verder ter tafel ter tafel komt. Het bleef dus nog even onrustig en gezellig in het chicste kamertje van Omlandia.

DVC JO17-1 uit Appingedam durfde het ook aan tegen ons te spelen. Ze staan in de hoofdklasse onderaan en kwamen (stiekem) om met een goed gevoel de competitie weer in te gaan met een overwinning op zak. Ook dit team werd met een 3-2 nederlaag terug naar het noordoosten gestuurd. De oefencampagne verliep dus vlotjes, tijd voor het grotere werk. Dat werd dus een potje tegen VEV ’67 uit Leek. Derde plaats in de hoofdklasse, dus serieus aan de bak!. Tja, en dan is het ook wel knap om te zien hoe VEV elk foutje van Omlandia afstraft. Kortom, ze waren sterker, groter, sneller, voetballen beter en scoorden 8 keer. We kwamen wel een paar keer in de buurt van hun doel, maar het net bolde niet. De twee ander hoofdklassers (Bedum 1e en Winsum 2e) die met ons willen sparren hebben we even in de ijskast gezet.

Doordat we bij de eerste 4 in de eerste klasse zijn geëindigd gaan we deze voorjaarsreeks spelen in de promotieklasse. En dan kom je nog eens ergens. Die Anne Post zal wel jaloers op ons zijn met drie keer in de week wintercup wedstrijden in Eenrum. Zit u er klaar voor? Aanstaande zaterdag (ijs en weder dienende) reizen we af naar Annen. Twee keer gaan we naar Drachten, vv Drachten en ONB. Niet ver van Drachten ligt Frieschepalen en daar mogen we tegen RWF spelen. Als we in dat dorp linksaf slaan kunnen we direct door naar Haulerwijk. Dat gaan we dus een andere keer doen. Zal binnenkort eens met Wim Kiel babbelen hoe we dat gaan doen met de bus!! Gelukkig mogen we ook een aantal tegenstanders op ons sportpark begroeten. Oude bekenden GRC, TLC en NEC zullen de weg wel kunnen vinden. Andere teams zullen misschien toch even de navigatie aan zetten. Tenzij ze in Oosterwolde (Oostenburg) en Surhuisterveen (Feanstars) nog connecties hebben met ons dorp. De spelers van Trynalden zullen zeker een broodje meenemen als ze onderweg even stoppen om de benen te strekken. U kunt gaan googelen, maar ik wil het ook wel vertellen: Trynwalden komt uit Oenkerk (Oentsjerk voor de friezen).

Tot slot nog even het volgende. Zoals u wellicht begrepen hebt, hebben Anne Post en ondergetekende een voetbal- en Luukverleden. De verhalen van vroeger worden nog wel eens naar voren gebracht, worden misschien iets aangedikt en daarna nog 3 keer verteld. Anne liet me laatst weten dat ie bang is dat de origine (ware) verhalen in de mist (lichtstof) blijven hangen en alleen nog de aangedikte, deels verzonnen, verhalen nog gehoord worden. Een parlementaire enquête naar de echte verhalen is misschien wat overdreven, daarom houden we het eerst bij de volgende oproep: Hallo, ben jij een meisje/meid/jonge dame/vrouw die in de jaren negentig regelmatig bezoeker was van Luuk, heb/had je blond/donkerblond/bruin/zwart/rood haar en was/ben je tussen de 140 en 195 cm lang? Dan is de kans heel groot dat je een mooi avontuur met Anne beleefd hebt. Zou je de ware verhalen aan ons willen toevertrouwen? We kunnen met jullie een afspraak maken in de kantine van Omlandia (als de ruimte het toelaat) of anders kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar de redactie van Omlandia. Alfons heeft een paar snipperdagen genomen en is bereid alles (bijna alles) op de site van Omlandia te plaatsen.

Ik groet u,

Mets Elgersma

Rabobank Clubkascampagne

De Rabobank gaat net als andere jaren geldbedragen uitkeren aan plaatselijke verenigingen. Als je lid bent van de Rabobank heb je post gekregen met een inlogcode om te stemmen. De leden van de Rabobank bepalen hoe het totaalbedrag verdeeld wordt.

Omlandia is een van de verenigingen waarop gestemd kan worden. Wij hopen dat iedereen de moeite neemt om te gaan stemmen en ook op vv Omlandia stemt. Stemmen kan van 8 tot en met 22 februari 2018.

Je kunt via onderstaande link je stem inloggen en je stem uitbrengen.
www.clubkascampagne.nl

Alvast onze hartelijke dank!

Eenrum the end (Wedstrijdverslag JO7-1)

En daar gaat ie.....voor de allerlaatste keer op naar Eenrum! Via weggetjes die alleen de coach kent, ik ga ze nog missen ook. Door de weilanden, over het spoor waar nooit never een trein komt behalve als wij er rijden, langs Vast Banket, via Winsum en dan eindigen in Eenrum. Je kunt het saaier treffen op zaterdagochtend.
Voordat ik met mijn wedstrijdenverslag begin moet ik eerst iets rechtzetten. Ik heb een fout gemaakt, eigenlijk 2! Jaja, ook ik kan dat.....en fouten moet je herstellen vind ik.....de zoon van coach Peter heet Mads en niet Mats....en de hele familie heet Pierie en niet Pierrie....in Noord-Korea kunnen zulke fouten ervoor zorgen dat ze nooit meer iets van je vernemen, maar gelukkig woon ik in earthquakecity en hoop dat ik zo genoeg gerectificeerd heb......Femke heet wel gewoon Femke en Big Berrie klopt ook, dus ik had ook een aantal zaken wel goed......
En dan nu............

De zaal heb ik inmiddels lief, de geur, het linoleum uit 1482, de mensen, ik ben van ze gaan houden daar in Eenrum. Julian Winter is de aanvoerder vandaag en niet minder dan zwaar verdiend gezien zijn fabuleuze prestaties vorige week. De volgende boyz gaan de laatste keer in Eenrum hun kunsten vertonen: Julian, Kazeem, Luca, Levi, Kjeld en zoonlief Yanieck.
Winsum is de eerste tegenstander van vandaag en we starten goed! Normaal ben ik over de prestaties van mijn zoon een beetje terughoudend, maar vandaag is dat jong van mij erg goed bezig. Hij is fel, heeft honger naar de bal en steekt overal zijn maatje 33 tussen....misschien laat hij nu wel het "graspriettellen" achter zich en ontwikkelt hij zich tot een volwaardig voetballer.....we leveren strijd en passie (misschien wel aangestoken door de prestaties van papa Kazeem vorige week) en doen ineens aan combinatievoetbal....het aantal "goed zo's", geschreeuwd door trotse ouders van hun kroost is niet te tellen....ik geniet net zo als ik dat kan op een zwoele zomeravond, biertje in de hand, boekje op schoot, ergens in den verre.....
Tijdens mijn wegzwijmelmoment maakt Luca de 1-0. Kat in het bakkie zou men zeggen. Uit het niets wordt het 1-1. En dan is er een strange moment: Winsum scoort, maar niemand ziet het...behalve wij uit Ten Boer....blikken over en weer en integer als wij zijn zeggen we niks, nakkes nada. Met het idee dat we 1-1 hebben gespeeld zijn we uitermate tevreden....zoals mijn vader zou zeggen: "al mot'n de kraai'n het oet belk'n" bleek dat de hoofdscheidsrechter het wel gezien had en we verliezen met 2-1. Maar we zijn trots op deze verliespot....gek? Misschien, maar we hebben prachtig voetbal gezien.... Langzaam druppelt het nieuws binnen dat Bedum niet komt. Ik geef ze geen ongelijk, mochten ze weer van ons verliezen dan zou het leedvermaak niet te overzien zijn geweest. Wat zouden Michel en ik dan gedaan hebben? Spagaat en split aan het plafond? we zullen het nooit weten.....
Onze lieve Marieke Winter heeft dit keer een overheerlijke cake gebakken en we smikkelen wat af, gadegeslagen door diverse tegenstanderouders....we horen ze denken: "dat willen wij ook! Ah toeeeee"....
Nu het cakebakken zo soepeltjes verloopt verzwaren we de opdracht naar een seizoensafsluitende bbq! Kijken of ons dat ook gaat lukken.
Leo oet Leens wint met 3-1 (Levi maakt onze goal) en het maakt ons niks uit: cake in de hand, mooi spel en Bedum in geen velden of wegen te bekennen... de spanning is eruit en we leunen achterover daar in Eenrum.
Eenrum 2 wordt met 4-0 uit de zaal geveegd, doelpunten van Julian, Levi, Luca en wederom Julian...mijn notitie tijdens de wedstrijd luidt: "wordt super gevoetbald!!!!!
Tegen Eenrum 1 wordt het 3-1: Levi, eigen goal en Julian scoren.....
En dan zijn we klaar in Eenrum...nog 1 keer douchen, nog 1 keer naar de wc zonder wc papier en dan trekken we de deur achter ons dicht. Klaar voor het veld en dat gaan we volgende week weer doen! Het zal wel sneeuwen, ijzelen en min 20 zijn, maar mij hoor je niet denk ik....
Jongens, de zaal heeft ons goed gedaan, we hebben veel geleerd en nu op naar de geur van gras met een rugzak vol ervaringen.....

Dag lieve zaal in Eenrum! Ik ga je missen......

Ik groet u,

Anne

Verzorging

Oproep aan iedereen die wel eens in de verzorgruimte komt zonder dat onze verzorger daar aanwezig is.
Graag:
- bezoek aan deze ruimte tot een minimum beperken.
- wanneer je toch gebruik maakt van deze ruimte, alles schoon en netjes achterlaten.
- medische, sport behandelingen zo veel mogelijk (liefst altijd) laten uitvoeren door onze verzorger of door een andere professional.

Bedankt voor de medewerking!

Wedstrijdverslagen Klaas Dijkhuizen

Volg de wedstrijdverslagen van Omlandia 1 of 2 geschreven door Klaas Dijkhuizen via zijn eigen blog: http://klaasblognote.blogspot.nl/

Dit blog is altijd terug te vinden via ons tabblad "Wedstrijden/wedstrijdverslagen".

Veel leesplezier!

Lichtstof (2) (Wedstrijdverslag JO7-1)

Het is vrijdagochtend, 06.28 uur....ik trek de voordeur achter mij in het slot. Bril vergeten denk ik ineens, wat een wazig geheel voor mij en nee, ik lag niet heel laat op bed gister...ik voel aan mijn gezicht en mijn bril zit gewoon op zijn vertrouwde plek! En een glimlach ontsnapt mij: LICHTSTOF! Ik zal het nooit meer mist noemen, maar dankzij mijn oudste is het gewoon lichtstof! Dan de inzendingen die binnengekomen zijn op de quizvraag van 2 weken geleden. Coach Michel en ik hebben ze naast elkaar gelegd en we hebben een winnaar! Mets is het zeker niet, zijn antwoord: “stof aan de koplamp” hebben we fout gerekend. Het antwoord van Mw M. Post-Vegter was goed: “mist”, maar ja, dat is je moeder zei Michel en dat is handel met voorkennis! En daar heeft ie zwaar gelijk, dus moeders mocht niet meer meedoen. Dan de winnaar: Het is geworden ratattata....big berrie Balkema! Hij stuurde als eerste het correcte antwoord in! En verdiend vind ik het, als er iemand mij op al die ontelbare voetbalzaterdagen enigszins in toom heeft gehouden, dan is het Big B. Hij begreep mijn keuze voor wit schoeisel, uit bij Loppersum! Berrie, hoezeeeeee, jij mag contact opnemen met Femke (mama van Mats en Kjeld), vrouw van Peter Pierrie! Die ken je wel, toch? Heel veel plezier namens Michel en ondergetekende.......

En dan nu op naar Eenrum, voor de wintercup ronde 2 in de zaal. Als je presteert wordt je daar ook op beoordeeld, zoals onze jongens dus ook! Dankzij de geweldige prestaties vorige keer, zijn we ingedeeld in de zwaarste poule. Wat er onder andere zwaar is aan deze poule is dat ie heul heul heul vroeg begint op zaterdagochtend, maar daar hoor je me verder niet over.....

Aangekomen in de sporthal in bruisend Eenrum mis ik onmiddellijk het enige item wat na 1960 is aangebracht in de zaal: het scorebord. Nu is er werkelijk niets meer om ons heen wat jonger is dan Willem de Zwijger...erg? Nee hoor, het gaat uiteindelijk om het spelletje.
We beginnen de reeks voor vandaag tegen Winsum deel 1. Dit team bestaat uit jongens die op de scooter naar de sporthal zijn gekomen. Fysiek en technisch moeten we het afleggen tegen deze reuzen en ondanks een knappe goal van Levi verliezen we met 3-1. Onder luid gejuich van het Winsumse publiek stapt de tegenstander van het veld. We kijken apathisch toe...papa Kazeem haalt koffie voor de ouders en begeleiding en heeft een verassing! Ik ben gek op verassingen en ja hoor, mama Kazeem heeft gistermiddag een aantal uren in de keuken doorgebracht en het resultaat mag er zijn: overheerlijke cake....mijn complimenten.
De volgende wedstrijd is tegen de Heracliden...Kjeld zet maar es een sliding in en krijgt onmiddellijk een tik op zijn neus...iedereen van ons is van slag en we kijken allemaal naar Papa Peter die Kjeld zijn neus weer op de plek zet waar ie ook zat. Ondertussen gaat de Heracliden gewoon door en staan we met 2-0 achter...Julian Winter maakt nog 2-1 maar uiteindelijk gaan we eraf met 3-1 ondanks alle inzet van onze helden.
Dan Noordwolde, bij de start hebben we maar 4 spelers en de rest doet nog verstoppertje. Deze zaal heeft multiveel hoeken en gaten en als we uiteindelijk het “Ten Boersterdreamteam” weer bij elkaar hebben staan we met 3-0 achter. Mij ontsnapt een binnensmondse vloek, ik schrik en denk dit kan zo niet langer! Wat een labbekakkerig zootje. Vrienden Michel en Jan denken er net zo over en met het vooruitzicht dat de laatste pot straks tegen Bedum is nemen we onze positie in aan het veld. Voor de pot tegen Bedum moeten we nog tegen Winsum deel 2. Ik voel agressie, passie en strijd in me opborrelen en ik bedenk me waar dit vandaan komt! Mama Kazeem en haar cake!!!!
Michel, trainer Jan en ik schreeuwen voor wat we waard zijn en het resultaat mag er zijn: een heel punt! Meer dan ik nog verwacht had vandaag....
En dan wacht Bedum! Wij staan gedrieën zij aan zij letterlijk op de banken. Dit keer kunnen de moeders oet Beem onze achterwerken aanschouwen. Vol vuur gaan we tekeer, onder toeziend oog van het hoofdschuddende Bedumse publiek. Levi schiet op de paal! Ik hang in de hekken zoals vroeger aan de lange zijde in het Oosterparkstadion. In de winter moet de winter zich laten gelden vind ik en dat doet ie dan ook: Julian Winter scoort de 1-0! Ik schud met mijn billen, Michel vindt dit hilarisch en doet mee! Onder luid Bedums boegeroep gaan we druk billenshakend door met onze aanmoedigen. De winter is nog niet voorbij en Julian maakt de 2-0! Onze blijdschap kent geen grenzen en papa Kazeem heeft inmiddels de touwen ontdekt in deze antieke sportzaal. Als een volleerde Tarzan slingert hij door de zaal en wij maar schudden met die billen van links naar rechts. En dan wordt het Maart, op naar de zomer maaarrrrr Maart roert zijn staart en koning Julian winter maakt zijn derde! 3-0. Papa Kazeem schreeuwt van onder het plafond dat ie al slingerend wel wat kledingstukken kan uitrekken van pure blijdschap. Al Fries pratend kan ik dit idee uit zijn hoofd krijgen, de Bedumse dames zijn al verhit genoeg en papa Kazeem houdt het bij slingeren. Bedum scoort nog wel, maar dat is voor de bookmakers...huilend vallen we elkaar in de armen en ons kroost knuffelen we alsof ze drie jaar niet thuis zijn geweest! Wat een heldenprestatie weer!!!! Onze ochtend eindigt in pure blijdschap...moeders, vaders en kids het was weer genieten met de hoofdletter G!
Tot volgende keer lieve lezers!

Ik groet u,

Anne Post

PS....terugkoppeling cake: speciaal voor mijn lieve collega Janis en tevens moeder van wonderkind Kazeem: lieve Janis, wat jij in die cake gestopt hebt zal wel altijd een mysterie blijven, maar het had effect! Mijn scherpe kanten kwamen meer naar de voorgrond gedurende het toernooi. En over manlief Jan B kan ik wel een boek schrijven, wat een effect had het op hem! Goed gedaan en dank namens ons allen......

Laatste nieuws

20 februari 2018, 16:28
Omlandia heeft Simon Schuil jr. weten te strikken als nieuwe trainer van de B-selectie en daarmee tevens...
20 februari 2018, 13:29
Zaterdag staat voor de hoofdmacht van Omlandia de vierde wedstrijd van 2018 op het programma. In...
13 februari 2018, 21:45
Clubblad 'De Treffer' nummer 5 (februari) staat online. Klik hier voor de Treffer 5 - februari...
13 februari 2018, 21:24
Naar aanleiding van een spelsituatie in de wedstrijd Twente-AZ hebben enkele clubscheidsrechters...
08 februari 2018, 22:24
O zeker, spelers en staf van JO17-1 hebben ook stil gezeten. Volgens anonieme bronnen sommigen met de...
08 februari 2018, 19:51
De Rabobank gaat net als andere jaren geldbedragen uitkeren aan plaatselijke verenigingen. Als je lid...
03 februari 2018, 18:31
En daar gaat ie.....voor de allerlaatste keer op naar Eenrum! Via weggetjes die alleen de coach kent, ik...
Verzorging (Bestuursmededeling)
02 februari 2018, 16:49
Oproep aan iedereen die wel eens in de verzorgruimte komt zonder dat onze verzorger daar aanwezig...
28 januari 2018, 19:16
Het is vrijdagochtend, 06.28 uur....ik trek de voordeur achter mij in het slot. Bril vergeten denk ik...
22 januari 2018, 16:10
Op dinsdag 1 mei 2018 wordt een Frans Hoek Sport keepersdag gehouden bij Omlandia. Ga naar de...
17 januari 2018, 08:55
Vanwege de problemen die wij hebben met het publiceren van de wedstrijden en uitslagen is besloten om...
13 januari 2018, 18:05
Laat ik beginnen met een ieder een fantastisch 2018 te wensen vol met gezondheid, geluk en multiveel...
06 januari 2018, 11:23
Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal John de Hoop (61) aan het roer staan als hoofdtrainer van...
23 december 2017, 22:07
Omlandia organiseert ook dit seizoen weer het COOP-Jeugdvoetbaltoernooi op 16 en 23 juni 2018 voor JO9...
23 december 2017, 17:01
Dit keer een extra lang kerstverslag....voor bij de kerstboom.... Coach Michel Winter en coach Peter...
U bevindt zich hier: Start Nieuws