Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Contact

Adres

v.v. Omlandia
Sportlaan 4
9791 LX Ten Boer
T 050-3021837

RSIN nummer t.w.: 002625489
Bankrekening NL50RABO0306357844
K.v.K nummer 40023771

E-mailadressen

Op deze pagina vindt u e-mailadressen die gebruikt kunnen worden om met commissies of personen binnen de vereniging in contact te komen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor algemene vragen en opmerkingen gericht aan het bestuur, kunt u contact opnemen met de secretaris Andrea Maring (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Naast e-mail, is dit ook mogelijk via het postadres De Rietzoom 4, 9791 BB Ten Boer of bellen kan ook 06-10819710.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de jeugdafdeling van Omlandia. Voor vragen en opmerkingen op het gebied van jeugdvoetbal, kunt u dit e-mailadres gebruiken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor het aanmelden van nieuwe leden. Tevens voor overschrijvingen en beëindiging lidmaatschap.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Andere verenigingen kunnen de wedstrijdsecretaris voor de senioren benaderen met vragen en opmerkingen aangaande (oefen)wedstrijden en toernooien voor de seniorenteams van v.v. Omlandia.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Andere verenigingen kunnen de wedstrijdsecretaris voor het zaalvoetbal (futsal) benaderen met vragen en opmerkingen aangaande (oefen)wedstrijden en toernooien voor de zaalvoetbalteams van v.v. Omlandia.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van de jeugdafdeling voor vragen over het vervoersschema voor de verschillende jeugdteams. Voor andere verenigingen is dit het juiste adres voor correspondentie betreffende (oefen)wedstrijden en toernooien voor de jeugd en de Sportmaat Wintercup.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wedstrijdverslagen, ingezonden stukken en alle andere zaken die in het clubblad aan de orde kunnen komen, kunnen via dit e-mailadres naar de redactie van 'De Treffer' worden gestuurd. Gaarne zoveel mogelijk in MS Word formaat en slechts één document per e-mail bericht!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor alle (technische) vragen en opmerkingen over deze site, kunt u terecht bij de beheerder. De beheerder is niet degene die de uitslagen en afgelastingen invoert; voor vragen over deze zaken kunt u zich wenden tot het bestuur (secretaris) of de jeugdcommissie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Neem contact op met de PR-Commissie voor vragen en opmerkingen over de mogelijkheden rondom sponsoring, zoals bijvoorbeeld advertenties en reclameborden.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt contact opnemen met de kantinecommissie voor alles wat met de kantine te maken heeft, bijvoorbeeld suggesties voor uitbreidingen in het assortiment of vragen over openingstijden en huisregels.

Het is niet toegestaan deze e-mail adressen te gebruiken voor andere doeleinden dan de hier genoemde. In het bijzonder zijn onze e-mail voorzieningen niet bedoeld als advertentiemedium voor derden. Misbruik wordt gemeld bij de (hosting) provider van de afzender.

U bevindt zich hier: Start Contact