Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Zomeravondvoetbal

Aanmelding zomeravondvoetbal 2018

V.V. Omlandia organiseert ook dit jaar weer een zomeravondvoetbaltoernooi. Heerlijk een balletje trappen voor iedereen die interesse heeft in voetbal. Speel je nog geen voetbal geen enkel probleem je kan je gewoon opgeven! En de voetballers onder ons zijn ook van harte welkom.

De wedstrijden worden gespeeld op 6 en 7 juni voor de jeugd en 8 en 9 juni voor de senioren op de velden van v.v. Omlandia. Op 9 juni wordt de avond feestelijk afgesloten. Op de website onder kopje ‘activiteiten’ vind je meer informatie en kan je ook je team aanmelden. Aanmelden kan tot 27 mei 2018.
Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij het zomeravondvoetbal gaat het vooral om het meedoen. Daarom zijn alle teams samengesteld uit een mix van voetballers en niet voetballers, lid of geen lid KNVB. Voor de exacte spelregels kijk op de onderstaande link.

Spelregels


Download hier, het aanmeldingsformulier voor Zomeravondvoetbal 2018.

De papieren aanmeldingsstrook kan je inleveren bij Andrea Maring, Rietzoom 4, Ten Boer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de toernooicommissie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgeven voor Zomeravondvoetbal 2018 is niet meer mogelijk!
U bevindt zich hier: Start Activiteiten Zomeravondvoetbal Informatie