Please update your Flash Player to view content.

Zomeravondvoetbal

Ook in 2017 organiseert voetbalvereniging Omlandia het zomeravondvoetbaltoernooi.

De wedstrijden worden gespeeld van 14 tm 17 juni. Op 14 en 15 juni worden de wedstrijden voor de jeugd tot en met 15 jaar gespeeld. Voor de senioren worden de wedstrijden op 16 en 17 juni gespeeld. Op 17 juni wordt het toernooi feestelijk afgesloten.

Bij het zomeravondvoetbal gaat het vooral om het meedoen. Daarom zijn alle teams samengesteld uit een mix van voetballers en niet voetballers, lid of geen lid KNVB. Voor de exacte spelregels kijk op de onderstaande link.

Spelregels

Aanmelden kan tot 1 juni 2017.

Download hier, het aanmeldingsformulier voor Zomeravondvoetbal 2017. Of vul het formulier hier in.

Nadat u zich via internet heeft aangemeld krijgt u een bevestiging op het door u opgegeven E-mail adres. Vanaf ongeveer 10 juni kunt u de programma’s downloaden via de onderstaande links.

Een papieren aanmeldingsstrook kan je ook inleveren bij Andrea Maring, Rietzoom 4, Ten Boer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de toernooicommissie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor zomeravondvoetbal 2017 is NIET meer mogelijk.
U bevindt zich hier: Start Activiteiten Zomeravondvoetbal Informatie